Rysiu Opublikowano 18 Września 2024 Opublikowano 18 Września 2024 Wydaje mi się, że są bardziej spuchnięte. I jest ich naprawdę sporo. Overdrive je napompuje 🙂 Cytuj
Toksyna Opublikowano 19 Września 2024 Autor Opublikowano 19 Września 2024 ‼️PLEŚŃ!! Znalazłem pierwsze ognisko plesni szybko je usunąłem. Dziś chcę usunąć większą część wiatraków i poprawić wentylację. Z wilgotnością nie mogę zejść poniżej 60%. Macie jakieś jeszcze pomysły oprócz zakupu osuszacza powietrza? Cytuj
Rysiu Opublikowano 19 Września 2024 Opublikowano 19 Września 2024 Uuuu. Z tą pleśnią ja prawie za kazdym razem mam problem. Osobiści mocno zastanawiam się od dłuższego czasu nad osuszaczem. Raki za 200-300 mały, żeby wstawić do boksa i niech se chodzi. I co jakis czas opróżniać tackę z wodą. Cytuj
Aplikator Opublikowano 19 Września 2024 Opublikowano 19 Września 2024 Dołóż jak masz wentylator kanałowy na wyciąg od góry, na dole odsłon 'ciag' .., i zdecydowanie obniż lampę. Mieszanych może nie być w takiej sytuacji. Cytuj
Toksyna Opublikowano 19 Września 2024 Autor Opublikowano 19 Września 2024 Jeden topek został usunięty liście wiatrakowe też otworzyłem na dole dodatkowy otwór wentylacyjny otworzyłem i zobaczę czy spadnie wilgotność trochę chociaż. Jak nie trzeba będzie dalej kombinowac 1 Cytuj
Frodogm Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 Kozak projekt obserwuje efekt finalny widać że jest grubo! 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 25 Września 2024 Autor Opublikowano 25 Września 2024 Witam. Dziś mija 45 dzień flo. Przez pleśń musiałem amputować 4 szczyty niestety głównie na jednym Skywalker Haze. Topy są naprawdę zbite I ciężkie oprócz jednej Skywalker Haze która ma fenomen typowego Haze. Wilgotność pomimo starań utrzymuje się w granicy 60% ale póki co pleśń dalej się nie rozwija. Myślę że trzy z nich skończą żywot w 8 tygodniu jedna potrzymam trochę dłużej. Zapach jest bardzo przyjemny słodki owocowy wogole nie przypomina zioła. Dostały jena dawkę Overdrive niedługo dostaną kolejna a później sama woda. Reszta na fotkach. Gelato LSD Skywalker Haze 1 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 26 Września 2024 Opublikowano 26 Września 2024 Puchną i szronią się. Czyli tak jak powinno być 🙂 1 Cytuj
PolskiBauer Opublikowano 27 Września 2024 Opublikowano 27 Września 2024 Pięknie wyglądają! Niektóre są niesamowicie oszronione. Ciekaw jestem wyniku! 1 Cytuj
m0nstrum Opublikowano 1 Października 2024 Opublikowano 1 Października 2024 super wyglada 😋😋😋🔥🔥🔥☁️☁️☁️☄️ Cytuj
Recommended Posts