Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Piękne szyszeczki😎 wyglądają naprawdę kozacko. A co do plesni to chyba czas przeprosić się z wentylatorem wyciągowym. Przy takich topach musi być porządna Wentylacja. Ciekawy jestem wyniku. Gratuluję 

Opublikowano

Właśnie wyciągowy mi chodzi od dwóch tygodni. Specjalnie go odpaliłem na końcówkę kwitnienia. Ale i tak w ostatnich dniach się tak wilgotno zrobiło, że nawet wyciągowy nie pomagał 😞

Opublikowano

Witam

No i po wszystkiemu już.

Ścięte, wysuszone, zasłoikowane.

Finalnie wyszło wszystkiego 212g. Więcej niż się spodziewałem. Liczyłem na 150 do 180. Wynik mnie cieszy 🙂 Jak na 120W jest bardzo fajnie. Jakieś 1,76g/W.

Gorilli 105g. Z 5-8 wyrzucone przez pleśń. Topy mocno zbite, mało liści, dobre w trymowaniu. Lepkie i zajebiście pachnące. Trzy słoiki fajnych dużych i trochę mniejszych topów i słoik popcornu.

Gelatto 107g. Tak wizualnie wydawało się, że będzie znacznie więcej niż gorilli a tu tylko 2g różnicy. Topy zbite, ale mniej niż w gorilli. Lepkie, ale zapachu jakiegoś konkretnego brak. No kompletnie niczym nie pachną 🙂 Dziwne to. Zobaczymy jak będzie przy paleniu. Tu też 3 słoiki fajnych większych i mniejszych topów i słoik popcornu.

Teraz wakacyjna przerwa. Na jesieni może coś nowego. Zobaczymy jak to z cenami energii będzie, bo ma ponoć konkretnie podrożeć. Zobaczę jaki będzie rachunek bez uprawy. Jak dopierdolą, to się przerzucę na mniejszą moc i po jednej roślinie w mniejszym boxie.

COOKIES GELATTO

ROYAL GORILLA

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Mała zmiana. 

Gorilli jednak 99 a nie 105. Jak otworzyłem dzisiaj słoiki to za wilgotna jednak nadal była. Jakąś pleśnią by to się jeszcze skończyło. Posuszyłem trochę przez dzień i zeszło kilka gramów. Także wynik to 207 a nie 215. Chyba, że jeszcze trzeba będzie trochę podsuszyć, to może lekko spadnie. Ale raczej powinno być już ok.