Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, PolskiBauer napisał(a):

Piękne kolory, jaka to odmiana? 

Jedziesz na nawozach organicznych czy mineralnych? Jaka ziemia?

to jest auto orange bud nawozy mineralne a kolory się same robią normalnie to odmiana cała zielona tylko jak podkoniec nie ciśniesz z azotem i temperatura w granicach 21 lub 22 stopnie to się tak wybarwia jak na jesień  pozbywam się hlorofilu lepsza jakość  palenia ( same się wyjadają ja żadnych lisci nie usuwam pod koniec coś oberwałem to magazyn pożywki dla krzaka co poczebuje to sobie pobiera z wiatraków)

ziemia plagron grow mix  

nawozy : Od 30 dnia wjeżdża 

plagron terra bloom , calmag pro , pk13/14 tylko to dawałem auto ak royal queen już scielem 69 dni zycia i suchego miałem 75g 

z lewej ak a z prawej ta orange auto

polecam sloiki mason zakrętka i wieko są osobno najlepsze nic nie przepuszczają bo je zasysa te z gumką to lipa przepaść zapach cały czas masz w nich nic nie ucieka

Screenshot_20240725_113641_Gallery.jpg

Screenshot_20240725_113707_Gallery.jpg

Screenshot_20240725_113726_Gallery.jpg

Edytowane przez m0nstrum
Opublikowano

Też chciałem uzyskać ten efekt AC jednak przy nawozach biologicznych (miałem cały zestaw od biobizz) ciężko  jest kontrolować (przynajmniej dla mnie) ucięcie w odpowiednim momencie odpowiednich pierwiastków - z uwagi na czas rozkładu nawozów biologicznych.

Zostały mi jeszcze na jedną uprawę, a przy kolejnej zamierzam przerzucić się na mineralne. 

Jak utrzymujesz temperaturę 22 stopni przy włączonej lampie w lato? 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, PolskiBauer napisał(a):

Też chciałem uzyskać ten efekt AC jednak przy nawozach biologicznych (miałem cały zestaw od biobizz) ciężko  jest kontrolować (przynajmniej dla mnie) ucięcie w odpowiednim momencie odpowiednich pierwiastków - z uwagi na czas rozkładu nawozów biologicznych.

Zostały mi jeszcze na jedną uprawę, a przy kolejnej zamierzam przerzucić się na mineralne. 

Jak utrzymujesz temperaturę 22 stopni przy włączonej lampie w lato? 

ja mieszkam w irlandi Północnej  więc tem dnia 18 lub 22 stopnie teraz 

......a zrana wbiłem patyk teraz byłem zaglądać i widzę na oko że więcej szronu jest a ten patyk to ogulnie bardzo duży stres i nie wolno robić dużej niż 48h żeby nie shermiła robiłem to teraz 1 raz 

Screenshot_20240725_123546_Gallery.jpg

Screenshot_20240725_123540_Gallery.jpg

Screenshot_20240725_124122_Gallery.jpg

Edytowane przez m0nstrum
  • Upvote 1
Opublikowano

Mam do was pytanie - przy ostatniej uprawie miałem doniczki 20L i wydają mi się trochę za duże. Zastanawiam się czy nie przerzucić się na 15L. Jak wy podchodzicie do tematu? Miejsca i ziemi mam na 20L więc to nie jest ta kwestia. Co lepsze dla roślin? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Paczka od thc-thc za fotorelacje już wjechała (w czwartek). Ruszyłem już z kolejnym projektem, ale musiałem trochę zmienić plan - o tym będzie w kolejnej fotorelacji.

IMG_20240803_143227.thumb.jpg.3aaf9f2bc0acd0540f7251d0a5f44fad.jpg

Pozdro!

• Upvote 1