-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez fredom18 · Opublikowano
Wody na pewno nie za malo. wczoraj podlewalem z nawozem bo pasowalo. doniczki byly jeszcze ciezkie. zastanawiam sie czy nie za duzo. Lampe dzisiaj podnioslem o 10cm. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Ja tu widzę stress świetlny + brak wody, ale mogę się mylić. Jak ci wigotność mocno spada to wiedz, że bęzie gigantycznie szybko parowała woda, to chamuje rośliny noi odwadnia itd.. Ziemię widać nawet suchą masz. -
Przez fredom18 · Opublikowano
Witam. Mam problem z moimi krzaczkami. Wysadzilem je na zewnątrz, póżniej przeniosłem do boxa. Mają 40dni. Rosły w miarę dobrze. Temperaturę trzymam od 20 do 30 stopni. Wilgotność 55-75. Swiatlo 4/20. Ziemia Canna profesjonal. Dwa razy dawałem dolomit. Nawozy biobizz 3pack podlewam jak na instrukcji. Lampa 720w 2.9. 70 cm od roślinek. Ph 6.2.Niestety nie przypilnowałem ostatnio wilgotności i spadla do 40 na 3h. W tym samym czasie założyłem co2bag. To co się stało z roślinami. Pozawijały się liście. Było to kilka dni temu. Teraz widzę że dalej się nie poprawia. W czym problem? Już nie wiem co robić zeby to uratować. Teraz zmieniam wodę z krajowej na przepuszczona przez filtr osmozy. -
Przez kolober · Opublikowano
No skoro ci pomagają to jak najbardziej👍i wiesz tak jak pisałem ilu growerów tyle zdani opini i nie zamierzam negować żadnej z nich jeżeli to komuś pomaga to tym bardziej 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts