| 3x HomeBox | BioTabs | 1 x LED SPECTROLIGHT BLAST 400W + STARTER 100W | 2 x HPS 600W | The Outlaw Seeds
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Tyle że ta ziemia musi żyć na milion procent i tak jak ja zacząłem stosować herbatki kompostowe nawet w zwykłej organice od TA Terra Aquatica i nie zapominajmy że pełen zestaw tych nawozów opiera się na trichodermie i na mikroryzie to zest podstawa. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Panowie po co te spiny i w ten chwili nie bronie ani Szczurka ani nikogo. Innego ale skoro on nie reguluje pH to jego spra a i ja w organicznych uprawach też nie reguluje pH. Ale jak połowa growerów w Stanach Zjednoczonych to tylko w Polsce się przyjęła taka mentalność. Poza tym sam producent nawozów TA Terra Aquatica pisze w swoich zaleceniach że jeżeli używa się ich pełnego zestawu nawozów to nie regulować pH. Tyle co mogę powiedzieć i jeżeli masz wodę w krainie z pH poniżej 5pa a powyżej 8 pH to wtedy warto regulować. -
Przez Eolenis · Opublikowano
no i prawidłowo. Ale niestety sa tacy ludzie którzy, albo bedzie po mojemu albo oburzenie i agresja i rzucanie mięsem. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Nie korzystam z chat gpt -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Wyłącz chatgpt,pobaw się ponad trzy dekady z konopiami i wtedy mów mi o buforach.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts