geniopl Opublikowano 9 Marca 2023 Opublikowano 9 Marca 2023 Witajcie 🙂 Mam pytanko. Potrzebuje zamówić grzybnie grzybów psylocybinowych rzecz jasna, ale zastanawiam się skąd bedzie najpewniej i najbezpieczniej. Czy macie jakies zaufane stronki? 🙂 zamawiał ktoś z tąd? /admin - cenzura, niepewny link/ ? (PRZECZYTAŁEM JUZ ZE TO OSZUSCI) Więc szukam dalej... Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 19 Marca 2023 Opublikowano 19 Marca 2023 Siema W dniu 9.03.2023 o 14:50, geniopl napisał(a): zamawiał ktoś z tąd? /admin - cenzura, niepewny link/ ? (PRZECZYTAŁEM JUZ ZE TO OSZUSCI) zamawiałem kilka razy, grzyby wyrosły z kita 3 razy więc dlaczego oszuści ? Brałem od niech GT i Mexicany tripy najlepsze jakie miałem w życiu 4g na moją wage w lemonteku i ja pierdole co się działo to jest poezja 😉 Ostatnio zaczałem sobie znowu mikrodawkować i wrzuciłem sobie 0,20g grzyba po poł roku od kosy i wjechał mi tak że go poczułem więc moim zdaniem ich grzybki działają. Poza ich stronką z której brałem to /admin - cenzura, niepewny link/ lub strony zagraniczne z których też często brałem jak grzybnia jest legalna a dane zawsze i tak można podać jakieś z dupy. Moim zdaniem grzybnie najlepiej sobie zamówić z zagranicy największa szansa na otrzymanie w miarę swieżego kita a jeszcze lepiej zrobić sobie samemu grzybnie. Pozdro Cytuj
geniopl Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Opublikowano 21 Marca 2023 wziąłem z /admin - cenzura, niepewny link/ POLECAM!! Goldenki juz po 5 dniach piny sie pojawiły ❤️ 🙂 Cytuj
drpsy.eu Opublikowano 29 Czerwca 2023 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ja polecam sklep z growkitami Golden Teacher Cytuj
koupin89 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ja brałem Golden Teacher ze sklepu i mega polecam ! Cytuj
Hobbit66 Opublikowano 5 Lutego 2024 Opublikowano 5 Lutego 2024 ja zawsze kupuje z /admin - cenzura, perfidna reklama/ i badania na najwyższym poziomie Cytuj
Recommended Posts