-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siema, jeżeli używasz ziemi od biobizz Light Mix po w nich jest zawodów przynajmniej na pierwsze dwa trzy tygodnie życia roślinek i nie potrzeba im nic dawać to po pierwsze. Po drugie nie wiem czy wiesz ale przez pierwsze dwa tygodnie życia roślinek możesz im powiesić zwykłą jazyniówke 15cm nad listkami i też będzie git, ja na twoim miejscu to zjechał bym max na 40% i zobaczył czy roślinki znaczną się wyciągać do światła i jeżeli tak dodajesz po 10% dziennie do momentu aż przestaną. I na drugi raz zacznij od ustawień 50cm nad listkami sadzonek i ustaw 25% i rób tak jak ci opisałem wyżej a z podlewaniem to widzę że lejesz nie żałujesz i to też nie jest tak do końca że 2l co 3 dni to też trzeba wyczuć napiszę ci coś na priv. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Można być wszkoku co się stało.. Lampa jest 74 cm do ziemi, lampa do korony w najniższym punkcie jest 44 cm a w najwyższym jest około 34 cm. Trochę to się duże zrobiło oraz mocno zalesione coś robić z tym przycinać coś czy dalej tylko dolewać wody z nawozem. Dajcie proszę rady. #1 #2 #3 #4 #all -
Siema, no w końcu ktoś leci na tych samych nawozach co i ja💪👍 no i nie ma co ładne krzaczki 😁👍 i będzie moc💪 powiedz mi jak możesz czy stosujesz wszystkie trzy grow,micro i Bloom razem czy na flo odstawiłeś grow? Pytam bo ja lecę na trzech i mieczem wszystkie ale myślę żeby grow odstawić w ogóle, chociaż z tego co wyczytałem to można robić tak i tak. Ale pytam bo ciekawy jestem. Pozdro -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ładne krzaki. Szkoda, ze bez fotorelacji. Dlaczego dopiero za 3/4 miesiące? -
I powiem ci że ja mam 29 dzień i tak ładnie to nie wygląda dlatego trzymam kciuki
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts