Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Aligator szuka nowej diety!

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Ciekawy zestaw do wypróbowania?a może jednak klapa. przekonajmy sie zatem!

haha ludzie pomocy, na czat za długa rozkmina, szukałem tez działu i chyba ten jest najodpowiedniejszy 😄 a zatem.

szukam nowego zestawu i wymyslilem coś takiego:

donice okrągłe sztuk 8 x 7,5l 

Biobizz light mix 20l

Plagron Bat mix peat 50l 

Perlite 10l

Plagron Alga Bloom

Plagron Green sensation 

Xtreme gardening Mykos WPowder

————//———- CalCarb

I do tego w szafce jest Biobizz grow, calmag, Bloom i topmax jakby czegoś zabrakło.

Plan jest taki żeby dać im po wykiełkowaniu na luzie lightmix z peritem do kubeczków trzymać je tak Max 3 tyg( jeśli coś będzie nie tak to bio bizz grow) jeśli planty będą ładne zdrowe i uznam ze się nie zjaraja to w docelowe i w batmix i kwitnienie.  W miedzy czasie przy przeprowadzkach mykos powder by zdarzyło korzenie extreme 😄 i cal ponieważ ostatnio w bio miałem problemy i ogolnie się przyda lipna woda 😄 potem

Po 2/3 tyg batmix myśle ze będzie za mało na kwitnieniu stad Plagron wjeżdża ładnie w jedzonkiem i pomoże mu później zielona sensacja !

szybki weg lecimy ładnie na Bloom i szybko dużo rosiek, różnych bobeczkow naturlane inne smaczki 😄 

co wy na to? dziekuje z całego serca jak wymyśli mi ktoś kwitnienie lub inne medium uprawy lub potwierdzi może ktoś ze to niczego sobie plan ;>

Edytowane przez AligatorOzi
Opublikowano (edytowane)

Hey, Ja robilem podobnie z automatem. Czyli banana blaze . Wystartowałem w 5 l po paru tygodniach jak korzenie wypwłniły donnice to 15 l i dostpanie ziemi plus mikoryza uniwersalana. Jak były po 2 tyg kwiata przesadzenie w 30l donica i mikoryza i ziemia do pełna. Ziemię miałem batmix. Nie dodawałem nawozów , tylko wsypałem mączke bazaltową. 

Edytowane przez MiniBox
  • Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, AligatorOzi napisał:

I jak batmix ci się sprawdził?

Bardzo ładnie sie sprawdza, brak niespodzianek. Boby bardzo zbite i gęste. Chyba mój Gl zostal usuniety w tamtym roku bo nie moge odszukać, więc nie będzie mozliwości oglądania i porównania 🙂

• Thanks 1