Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dalej ja karmisz azotem…

Tak, wzmocni ci smak chlorofilu w środku. Napewno przyjemnie będzie w paleniu.

niestety pytając się kolejny raz o to samo, odpowiedz się nie zmieni. Jeśli 3G suchego wyciśniesz to będzie fajnie, ale jeśli nadal będziesz podawać azot to mogę rękę uciąć ze po zapaleniu wywalasz do kosza.

Opublikowano

Ile razy mam mówić że nie używałem żadnego azotu decydując się na własną uprawę dużo droższa od dilera mam nadzieję że zioło będzie duzo lepszej jakości 🙂

Opublikowano (edytowane)

a teraz najglupsze pytanie.. to sa szysze w tej odmanie skladajace  sie tylko z bialych pypkw 🙂 i zbieac juz czy czekac az cos z tego jeszcze wyrose ? bo juz bialy pylek z tego sypie.. ostatnie foto e srony producenta..

DSCN0313.JPG

DSCN0316.JPG

auto-wedding-cake-strain-linda-seeds-hanfsamen-weed.jpg

Edytowane przez damhol
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze czas na nią. jest w początkowej fazie kwitnienia, będzie rosła i budowała kwiaty także ma sporo czasu do ścinki 

Edytowane przez Creso
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
46 minut temu, Creso napisał:

Jeszcze czas na nią. jest w początkowej fazie kwitnienia, będzie rosła i budowała kwiaty także ma sporo czasu do ścinki 

dziekuje

Opublikowano
1 godzinę temu, damhol napisał:

zbieac juz czy czekac az cos z tego jeszcze wyrose ?

Czekać, czekać i jeszcze raz czekać. No poczekasz sobie trochę 🙂 Karm ja dobrze i patrz jak świnia nabiera masy 🙂

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

8 tydzien.. Coś tam czytałem więc mam pytanie czy przez ten biały pyłek nie dojdzie do samozapylenia? A topy to tylko białe pypcie z małymi listkami co tu ścinać.. 🙂

DSCN0332.JPG

DSCN0327.JPG

DSCN0330.JPG

DSCN0331.JPG

DSCN0336.JPG

DSCN0340.JPG

Edytowane przez damhol
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+