Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Spot na drzewie

Recommended Posts

Opublikowano

Siemanko chciałbym zapytac o ocene spota co o tym myslicie otóż znalazłem fajny mały lasek zarośnięty bardzo, ze sie nie da przejsc i miałem pomysł zeby jakos w srodku zrobic platforme małą i tam posadzic roslinki na taka wysokosc zeby nie przerosły drzew.Drzewa tam mają około 3-3,5 m wiec jeszcze nie tak trudno by było to ogarnac.Piszcze co myślicie z góry dzieki pozdrawiam

Opublikowano

witaj :elo: Ten watek był poruszany wielokrotnie jak i pomysł, nie pamiętam czy komukolwiek sie to udało, w koronie drzew będzie po czasie brak jej słońca, zatem czy uda się?

Raczej nikle szanse, nie mówiąc o tym ze ptaszki tez kochają ganje skubać 🙂 Ale do odważnych świat należy. 

Zły dział, proszę czytaj forum.

Opublikowano

Ja równiez bo mam lek wysokości całe szczescie ze to nie jest jakos bardzo wysoko

kminie tylko jak je umocowac jak macie pomysły patenty to piszcie patrzylem na necie to nie ma ich za duzo postaram sie sam cos wymyslec

Opublikowano (edytowane)

Widziałem kiedyś taki patent:obcięty szczyt drzewa,rura PVC kanalizacyjna z korkiem na oko fi200 opartarta na niższej gałęzi spięta jakimiś opaskami do kikuta który został powyżej.

Jak coś wykombinujesz chcę to zobaczyć 😁

image.thumb.png.ced79a1b5702776321431e85ab41c7da.png

Coś w tym stylu,tylko na drzewie

Edytowane przez Bluregard
Opublikowano (edytowane)

Dobra a jeszcze pytanko bo zakupiłem ziemie jakies 8 miesiecy temu i od tamtej pory lezy w piwnicy nic jej nie jest normalnie mozna uzywac?

a i jeszcze jedna sprawa co tam wjebac na to drzewo automata, sezonówke ? cos dla poczotkujacego zeby nie zjebac hah.Moze jakies konkretne propozycje odmian

Edytowane przez White77
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+