Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Jak przygotowujecie podłoże pod bio tabs?

Robicie mieszankę kilka dni wcześniej czy mieszacie w dniu przesadzania?

Edytowane przez Bluregard
Xxl
Opublikowano
4 godziny temu, Bluregard napisał:

Jak przygotowujecie podłoże pod bio tabs?

Robicie mieszankę kilka dni wcześniej czy mieszacie w dniu przesadzania?

pooglądaj sobie stare grow, używaliśmy biotabs przez 6lat.

Generalnie spoko jeżeli zależy Ci na jakości, czystosci jarania np w leczeniu lub po prostu pro zdrowotnych celach

ja nie wyobrażam sobie np jeść zioła po uprawie na mineralnych, dla osób ktore jedza pala inhalują latami roznica duza 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Zdecydowałem się przeskoczyć na bio,bo czuję coraz większy smród po nawozach mineralnych,kutfa nie idzie tego wypłukać i każda odmiana ma ten sam huyowy smak.

Troszkę słabiej rośliny idą w bio,medium bio vs minerał 2 dni do tyłu na przestrzeni tygodnia

Edytowane przez Bluregard
  • Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, Bluregard napisał:

Zdecydowałem się przeskoczyć na bio,bo czuję coraz większy smród po nawozach mineralnych,kutfa nie idzie tego wypłukać i każda odmiana ma ten sam huyowy smak.

Troszkę słabiej rośliny idą w bio,medium bio vs minerał 2 dni do tyłu na przestrzeni tygodnia

Susz na bio jest lżejszy nawet o 70% wiec cos to świadczy ze jednak przy uprawie mineralnej w roślinie sporo zostaje i to się po tem pali..

Jako że pale bio od ponad 7 lat stwierdzam że wyczuwam te posmaki i wiem o czym mówisz. 

• Thanks 1
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+