Sweet ZZ, Royal Gorila, THC Bunker Buster, Girl Scout Cookies, Kalini Asia, Monster Zkittlez, Specrolight blast 400W
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
A skąd pestki? Tyle white widow a taka ziemia.. 🙂 słuchaj rysia 🤪 -
Kiedy raz użyłem już nie przestałem 🙂 tylko jeszcze jest all mix i trochę mnie kusiło aby to przetestować.. miałeś z tym już jakieś doświadczenie? Co do głowy mi przyszło jak patrzeć się na lajt a all to że bardziej bogatsza I mniej do nawozenia -
Właśnie zmieniłem lampę i rozważałem ( jedyna która miała dwa tryby wzrostu i kwitnienia) ale taka przyjemność dobrego producenta 400e.. przeszłem ze 100w na 250w (nie no name) za 300e do namiotu 80x80 ledwo sie zmieściła a jak na full się rozkręci to podmuch ciepla jak box się otwiera 🤣 miałem też w rękach chińczyka do sadzonek.. W 10% się nie sprawdziła a koszt to było jakieś 30-40e właśnie z dedygowanym spektrum ale jak udało Ci się dobrze trafić to gratulacje 🙂 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Hmmm. No lampa ewidentnie chinol jakiś 🙂 48V i 4A na wyjściu daje około 200W. Fajnie jakbys mial jakiś miernik mocy. Taki wpinany do gniazdka. Można by sprawdzić ile faktycznie pobiera. Diody zapewne jakieś zwykłe smd. Żadne samsungi czy osramy. Więcej jak na 100-150W bym jej nie ustawiał. A.ziemia biobizza jest zajebista. Biotabsy tez bardzo dobre. Choć sam nie próbowałem tych tabletek. Będzie dobrze. Czuję, że fajny krzak wyrośnie. Będę śledził. -
Przez Ichigo · Opublikowano
Wierzę w te waty podobnie jak wierzę w wysokość tenta który miał mieć 120cm a ma 110. W każdym razie mierzyłem PPFD i jest bardzo ok, na tą powierzchnię za dużo nawet. Jest też tryb bloom, który odpala diody czerwone/fioletowe. A dziękuję, z tym zadowoleniem to jeszcze zobaczymy czy niczego nie spieprzę, mam rękę do roślin koślawą. Lampa od mojego ulubionego chinczyka - płakał jak oddawał w tej cenie z Temu za 240zł, ze zniżkami 200. Poniżej masz zdjęcie z lampy. Dzień 10 (sznurek mistrz drugiego planu): Lampa:
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts