Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

in-door | LED 45W | AK 47 Automat

Recommended Posts

Opublikowano

Nazwa nasion i producenta: AK47 Automat Seedbay.pl
Rodzaj i moc lamp: LED 45w
Fotoperiod (czas świecenia): 18/6
Namiot uprawowy / growbox, wymiary: 40x40x100
Rodzaj podłoża i wielkość donic: Doniczka 15L, Ziemia zwykłą z dodatkiem włókna kokosowego
Nawozy: biohumus
Wentylacja, przepustowość (m3/h): 100m3/h
Dodatkowe informacje: -

Zakładam ten temat z uwagi na brak doświadczenia... Chciał bym się zapytać na start czy ta lampa nie jest za mocna 

IMG_20200827_195922.jpg

IMG_20200827_195918.jpg

Opublikowano

Dzialalem na bardzo podobnych parametrach - jednak na troche wiekszym boksie. Jesli chodzi o lampe to ja sam uzywalem lampy ~200w LED i bylo wystarczajac (bardzo). Jesli chodzi o twoja sprawdz realny pobor.

Wstaw lepsze zdjecie panny wydaje sie byc dziwna

Opublikowano (edytowane)

Za mocna nie bedzie, biohumus na weg ok na flo cos musisz dokupic. Powodzenia! kontroluj ph

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, maurycy napisał:

Za mocna nie będzie i faktycznie wstaw zdjęcie bez lampy bo w tym świetle twoja roślina faktycznie dziwnie wyglada

Roślinka po przejściach przeniosłem ją z out-door do namiotu z uwagi na niska temperaturę i pi*ne ślimaki. Ma już 20 dni a nie widać bo miała ciężko na spocie 😕 

Edytowane przez steven
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, steven napisał:

Roślinka po przejściach przeniosłem ją z out-door do namiotu z uwagi na niska temperaturę i pi*ne ślimaki. Ma już 20 dni a nie widać bo miała ciężko na spocie 😕 

Jesli moge cos poradzic to wyrzucic roslinke do kosza i kielkowac nowa. W szczegolnosci ze to automat

Edytowane przez Gość
Opublikowano
13 godzin temu, kolezka napisał:

Jesli moge cos poradzic to wyrzucic roslinke do kosza i kielkowac nowa. W szczegolnosci ze to automat

Akurat czasu mam dużo, a z uwagi na to, że jestem początkujący to przytrzymam ją do końca. Ewentualnie postawię tam drugą jak tylko dokupię parę rzeczy 😉 

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, steven napisał:

Akurat czasu mam dużo, a z uwagi na to, że jestem początkujący to przytrzymam ją do końca. Ewentualnie postawię tam drugą jak tylko dokupię parę rzeczy 😉 

To nie chodzi o to ze masz duzo czasu. Chodzi o to, ze to jest automat ktory nie bedzie w stanie nadrobic juz tych 2 tygodni co odbije sie Tobie na plonie. Teorytycznie jak ma ponad miesiac juz powinien zaczac kwitnac z reguly mi automaty kwitnia w dniach 30-35

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, kolezka napisał:

To nie chodzi o to ze masz duzo czasu. Chodzi o to, ze to jest automat ktory nie bedzie w stanie nadrobic juz tych 2 tygodni co odbije sie Tobie na plonie. Teorytycznie jak ma ponad miesiac juz powinien zaczac kwitnac z reguly mi automaty kwitnia w dniach 30-35

W takim razie biorę drugą doniczkę i leci drugi obok 😄  Tak chyba będzie najoptymalniej