-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siema👊 Wiecie do jakiego wniosku dzisiaj doszedłem? Że jestem mistrzem świata ale kurwa w głupocie😅😅😅😅 w nocy ładowałem telefon i odłączyłem mały podwójny wiatrak i żeby go ponownie włączyć trzeba przycisnąć guziczek. Kurwa ja od pinam namiot a tam dioda od kamerki napierdala jak szalona!!!! I ja się dziwiłem że Sherbet mi się z hermiła 😅 masakra. I to taka malutka niebieska dioda i w życiu bym się nie spodziewał że ona tak mocno świeci 😅 no ale teraz to już mogę sobie tylko pogadać 😅😉 A w małym namiocie świeciła dioda od czujnika wilgotności też napiepszała. Oj mówię wam nigdy bym nie pomyślał że tak to mocno świeci. Pozdro -
Przez Rysiu · Opublikowano
Azotu im raczej nie brakuje. Ziemia ma w sobie odpowiednią ilość na kilka tygodni. Może maja za sucho? Jakimi ilościami wody je podlewasz? Może woda ma złe pH? -
Przez Zielony Bocian · Opublikowano
Nigdy nie dawaj zalecanej dawki przez producenta tylko dla testu startuj z połową dawki i obserwuj jak rosą dopiero później możesz zwiększać dawkę. Bynajmniej jak tak robię i nigdy nie miałem przenawożenia. -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@Zielony Bocian cze , mogę podać połowę tych dawek co poniżej przy następnym podlaniu ? Te dawki co podałem chciałem podawać od 3 tygodnia czyli od ok. 20.09 Bio grow 1ml/l Bio heaven 2ml/l alg-a-mic 1ml/l calmag 0.3ml/l , rośliny rosną z dnia na dzień coraz większe . -
Przez Macky · Opublikowano
Znajdź jakieś pomieszczenie, postaw wiatrak i będzie się suszyło.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts