Pomidorek Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 Super idzie... dla mnie DWC kozaczy... ciekawe jak późne flo i zobaczymy jak będzie smakować ziółko 😄 Jakby było pod lepszą lampą to bardziej krzaczyłaby sie 😄 ja już mam w głowie projekt DWC na out... ale to może być trudne 😄 nie wiem jeszcze jak rozwiązać problem temperatury pożywki... no i zasilanie na miejscówce 😄 Cytuj
xcslawko Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Opublikowano 25 Lutego 2020 1 minutę temu, Pomidorek napisał: Super idzie... dla mnie DWC kozaczy... ciekawe jak późne flo i zobaczymy jak będzie smakować ziółko 😄 Jakby było pod lepszą lampą to bardziej krzaczyłaby sie 😄 ja już mam w głowie projekt DWC na out... ale to może być trudne 😄 nie wiem jeszcze jak rozwiązać problem temperatury pożywki... no i zasilanie na miejscówce 😄 docelowo wleci pod lampe 125w dual spectrum .... czeka az poprzedni lokator pojdze pod kose.. jeszcze z tydzien 🙂 noo rowniez jestem ciekaw co z tego DWC wyjdzie ale na ta chwile biorac pod uwage to co widze u siebie ... i to co widze u ciebie ... to jestem w szoku ... ..daj cynk jak ruszysz z tym projektem Out ... moze cos podpatrze dla siebie 🙂 Cytuj
Maaac Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 Ładnie Ładnie... nie ma o co się przyczepić :) Siadam i patrze. 1 Cytuj
xcslawko Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Opublikowano 27 Lutego 2020 mloda poszla do boxa .. i tak sie prezentuje po delikatniutkim LST 1 4 Cytuj
Pomidorek Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Ślicznie idzie 😄 ciekawe czy twój koszyk wytrzyma... mój rozsadziło 😅 Cytuj
xcslawko Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Opublikowano 27 Lutego 2020 6 minut temu, Pomidorek napisał: Ślicznie idzie 😄 ciekawe czy twój koszyk wytrzyma... mój rozsadziło 😅 hahaha no zobaczymy .. ale kurcze spodobalo mi sie hydro ... tylko ciekawe jak ze smakiem ... bo nawozy mineralne .... a ja zawsze na bio... nic czas pokaze .. 🙂 Cytuj
Pomidorek Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Leciałem na mineralnych tyle że w ziemi i było w smaku super 😄 Leciałem też full bio, a nawet bez nawozów kilka krzaków... tyle że na out... więc jakieś tam porównanie jest 😄 Najważniejsze żeby nie maczać w dopalaczach... żeby bardziej klepało, nie pryskać domestosem czy innym gównem... :d 3 Cytuj
Medicaluser Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Ciekawie się zapowiada sam następny grow chcę spróbować w dwc dam 2donice i jakiś zestaw nawozów do kupie atami albo Ad do hydro ciekawe się zapowiada Cytuj
xcslawko Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 siemanko telewidzowie.... tak to wyglada dzis... w miedzyczasie popelnilem kilka bledow.. no dobra jeden - dolalem biogrowa bi mi sie wydawalo ze ma zamalo azotu ( akcja byla po 3 browarach i spaleniu sampla z mojego drugiego GL ) .. zatrzymalem tym sposobem roslinke na tydzien ... aleeeeeee.... wymienilem 2/3 wody ustabilizowalem EC i Ph.. i wrocila do swiata zywych 🙂 5 Cytuj
Pomidorek Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 5 minut temu zastawiałem się co tam u tej damy słychać... 😉 jak widać zdrowiutka... nie przesadzaj z nawozami w hydro bo łatwo popalić korzenie... 😉 Cytuj
Recommended Posts