Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Jak na zdjęciu niżej, liście od góry, wiatrakowe od dłuższego czasu takie są, sama marianna rośnie, pytanie czy to coś groźnego i od czego to niby by mogło być. Dodam tylko, że w boxie mam inna taka sama i nie ma tego problemu, podlewane tak samo z pk13-14, LED na górze. Inne też nie mają tego 'problemu'

Jedyna różnica to taka, że ta miała lepszy start, i dostała lekkie LTS, żeby za wysoko nie odeszła od reszty.

large.IMG_20190819_114318_1.jpg.d7625b68c459185085821758e24778ee.jpg

Opublikowano

Temp: 30-32, 40-50%, co do podlewania, no właśnie, stąd pytanie, bo tak też doczytałem... ale podlewam zawsze od dołu, wkładam donice do michy z wodą, czekam aż zaciągnie se ile potrzebuje i tyle, zaciąga około 1-1,5L donica 11L, na dnie mała warstwa keramzytu, na górze to samo. Podlewam co 3 dni, jak już waga donicy dojdzie do +- wagi ziemi branej z wora, może dodać z 1 dzień i bardziej przesuszyć?

Opublikowano
2 godziny temu, Rolf napisał:

Nie dawaj jej tyle wody wypić + wyjmij keramzyt z góry + za gorąco.

@Rolf Z woda no niby ok, czy za gorąco? do tej pory nie było to problemem, ogólnie nie przyjęło się, że do 32-34 to jest akceptowalne?

No i co do kermazytu, pojawił się on u mnie, bo po podlaniu wilgotność mocno rosła, do pod 70%, pytanie, czy lepiej 'zwijać liście', czy narażać się na pleśń? 

ps. Uprzedzając ewentualne pytania, box 0,4, LED 230W, wentylator+filtr - daje rade, zapas mam DUUŻY.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 20.08.2019 o 09:06, WeedBeg napisał:

@Rolf Z woda no niby ok, czy za gorąco? do tej pory nie było to problemem, ogólnie nie przyjęło się, że do 32-34 to jest akceptowalne?

No i co do kermazytu, pojawił się on u mnie, bo po podlaniu wilgotność mocno rosła, do pod 70%, pytanie, czy lepiej 'zwijać liście', czy narażać się na pleśń? 

ps. Uprzedzając ewentualne pytania, box 0,4, LED 230W, wentylator+filtr - daje rade, zapas mam DUUŻY.

za dużo wody.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+