Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano
2 minutes ago, mariola said:

W eksperymentach wlasnie choooi wie co jest nie tak 😅 niemniej szacun na zajawke i oby sie poprawilo

No zyebalem wzorowalem sie na przepisie od jednego typka zamiast wybrac sprawdzony 🙂

Opublikowano

@mariola jeszcze zobacze czy Bede sie wto bawil potrzeba duzo miejsca na trzymanie ziemi I dodatkow ogolem typek podal mi naprawde fajny przepis widzialem nawet pare growlogow na nim I fajnie powychodzily krzaki.

Ale nawet jak Bede uzywal np biobizz pare fajnych rzeczy z organiki sie nauczylem ktorych tez bede mogl uzyc takze grow na + 😄

Opublikowano (edytowane)
7 minutes ago, Goku said:

Będzie bardzo dobrze za 40dni. 

Pomimo bladej twarzy ładnie rosną.

Zobaczysz za 40 dni będziesz zadowolony.!! 

A biogrow  moźesz spròbować.

@Goku mam nadzieje dzieki za pocieszenie dobrze ze ten cob chociaz jest to cos pomoze 😄

chyba zrobie mieszanke przy nastepnym podlaniu epsom salt + biogrow + biobloom juz nie mam pomyslow pH Teoretycznie jest dobre aby pobieralo skladniki

Edytowane przez Virandell
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzien 68 35 Flo

Emano nie ma czym sie chwalic ale musi jakis upek pojsc 😄

zdecydowalem planta dac biobizza, poszla juz druga dawka I jest zdecydowanie lepiej liscie gdzie nie gdzie wracaja do normalnego koloru a topy juz po jednej dawce spuchly w oczach takze jest jeszcze nadzieja 🙂

Co do hazow zauwazylem ze jeden ma bardziej zbite topy skunk? Nothern light a drugi typowy hazik luzne topy z wieeeloma pistlami a najbardziej jestem zadowolony z Dinamed CBD plus najgrubsze topki jak narazie 🙂

IMG_20191023_160916.jpg

IMG_20191023_160942.jpg

IMG_20191023_161004.jpg

IMG_20191023_161019.jpg

• Upvote 2
Opublikowano
19 hours ago, maurycy said:

skoro są tam hazy to jesteś dopiero w połowie kwietnia także jeszcze mogą drugie tyle przybrać  teraz na spokojnie do końca 

Taka mam nadzieje zaluje ze wczesniej tego biobizza nie podalem Bo teraz tak naprawde zaczely jako tako puchnac 🙂

Opublikowano
2 hours ago, maurycy said:

co Ty im jeść robisz i w jakiej ilości?

Biobizz bloom grow I top max tak jak w tabelce do tego herbatki kompostowe I sst

2 hours ago, maurycy said:

co Ty im jeść robisz i w jakiej ilości?

Teoretycznie wszystko powinno byc w ziemi I powinno pojsc gladko ale idzie jak widac chustkowo I nie wiem co jest przyczyna zla mieszanka, za krotkie gotowanie ziemi cholera Wie ..

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+