-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Ichigo · Opublikowano
Niestety nie mam miernika 😞 Co do ziemi, to właśnie zauważyłem że wszyscy chwalą i dlatego ją kupiłem - jak narazie wszystko super. Zasadziłem też sałatę i szczypiorek i ładnie rośnie na balkonie, włożyłem guirella tabsa do tych na balkonie ^^. Biotabs wydaje się fajny, ciężko jest ponoć popalić nawozami na organicznych. Dzięki za miłe słowa i zaglądanie 😉 Wydaje się spoko to światło, ale jak trafiłem to zobaczymy po efektach ^^ Jak będzie źle to kupię sobie raczej mars hydro jakiegoś większego. Dzięki za komentarz 🙂 -------------------------------- Dzień 11: Podlane 1L wody z 5ml orgatrexu, było dość sucho. -
spoko, wcześniej wspominałeś że wybrałeś VEVOR ze względu na sensory, to chciałem Ci dać znać, że producent marshydro ma to samo, a wygodnie jest po prostu w jednej appce mieć wszystko, większa kontrola. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzień 5: - wyszło 57/60, więcej się nie spodziewam już - na razie podlewam sama woda przefiltrowaną filtrem węglowym - czekam na ziemię i nawozy plagrona i nie mogę się doczekać pikowania. Jeśli chodzi o nawozy to mam się ściśle trzymać instrukcji czy jakieś kombinacje się robi? - jak wysoko je trzymać od lampy? Są ok 30cm a i tak się trochę zaczynają wyciągać -
Przez ripreq · Opublikowano
Fajna sugestia z tym wentylatorem, lecz apka do mojego namiotu jakoś za bardzo mnie nie jara, chociaż zaszkodzić nie może. Dzięki -
Jak już bierzesz lampę MarsHydro, to polecam też wywiew z filtrem mars hydro. Aktualnie na marshydro.eu masz promkę na wentylacje, tylko nie rób tego błędu co ja i weź większy, ciszej pracuje i jest bardziej wydajny. Masz tam na stronie wersję 2025 do której musisz dokupić czujnik wraz z usb donglem smart (add-on pack) - tani jest. Ale nawet ten mały daje rade bez problemu na małych powierzchniach. Na mojej fotorelacji masz jak to wygląda podglad, masz odrazu czujniki nawilżenia powietrza i temperatury, i możesz ustawić że Ci utrzymuje idealne warunki. Nie wspominałeś chyba o nawilżaczu powietrza, a to jeden z ważniejszych elementów jak dla mnie. Co poniektóre smart lampy marshydro mają włącznik czasowy konfigurowalny przez appke, ale brałbym taki, który łączy się z appką mars pro, a nie mars hydro (czyli weź ten co łączy przez dongla usb "Mars Hydro iConnect Smart Controller") - podobno lepiej działa. Pozdro
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts