Nazwa nasion i producenta: - 2 x TARTE TATIN, 2 x ZTRAWBERRY - GREEN HOUSE SEED CO/ 2 x BLUE SUNSET SHERBERT - BARNY'S FARM
Fotoperiod : 18/24, 12/12
Światło:
led 720w
Namiot uprawowy / growbox, wymiary:
Box 120x120x200
Rodzaj podłoża i wielkość donic:
Ziemia: biobazz lightmix/mix, ogranic living supersoil
Doniczki na sadzonki : 0,3 L
Doniczki docelowe: 5x 25l air pot + 20l zwykla
Nawozy:
- organic, ffj, serum
Trenig:
Top, scrog, lst, lolipop
Dodatkowe informacje: Nawilżacz, Stacja pogodowa , Programator czasowy, wient. mieszający
WITAM.
DZIEWCZYNY 1,5 TYGODNIA W MAŁYCH DONICZKACH A NASTĘPNIE PRZESADZONE DO DOCELOWYCH. OD TEGO MOMENTU LICZĘ VEGA.
OBECNIE MAJA 2 DNI PO PRZESADZENIU I 5 JEST PO TOPINGU:
POZDRAWIAM
@Rysiu To tak z starych zdjęć to #1 to ta (aktualnei z puchnącymi topami), wyleciała mi w między czasie #3, zaś #2 to ta opóźniona niska z tyłu z prawej, aktualnie jest z tyłu ta taka z niedojrzałymi topami.
I o nią się martwię zapowiada się tak fajnie ale nie wiem czy zdąrzy dostać odpowiednio światła, ta aktualnie #1 bierze tak z 70% boxa. A tamta sobie tak przysłonięta przez nią powolutku rośnie ale liczę że za 2 tygodnie bym mogł ciąć a tamta by może coś odrzyła.
Nie orientuję się w tych zdjęciach która to pierwsza 🙂
Tak patrząc po topach to jeszcze ze 3 tygodnie gdzieś. Ciężko ocenić. Liściaste mocno. Mało mięsa. Ale mnie chyba cos podobnego teraz czeka boz mi słabo puchną kwiaty. Też chyba liściaste będę miał.
Recommended Posts