limbo Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 aktualizacja Dobra nie miałem pomysłu z uszczelnieniem boxa więc kupiłem gotowy... a dokładnie taki jak ten: Royalroom growbox 40x40x80cm /admin - link do aukcji allegro wygasł/ plus oświetlenie takie: Panel LED do uprawy roslin 45w 225 szt /admin - link do aukcji allegro wygasł/ Ogólnie brakuje mi jeszcze grzałki, filtra węglowego plus jakiś tłumników. Jeśli chodzi o nawozy to mam dopiero tylko ziemię. Za tydzień +- będę sadził nasiona... a dokładniej Royal Madre i Red Cherry Berry. Jeszcze takie pytanie... Jak zasadzę nasiona i zaczną wystawać z ziemi to od razu do boxa czy poczekać parę dni?
Triskele Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Nasiona do ziemi i od razu do boxa, muszą mieć ciepło i wilgotnie. Nie zapomnij o śmietnikach ph i EC, termometr i higrometr, wentylator mieszający. Czytaj fotorelacje tam wszystko pisze. Edytowane 6 Marca 2019 przez Triskele
Triskele Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Box masz niski, musisz zastanowić nad treningiem roślin. Opuszczone hak je Pan Bóg stworzył, nie zmieszczą Ci się.
Triskele Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Autoreklama, zaczęłam właśnie fotorelacje, masz tam opisany początek, jak my siejemy i traktujemy rośliny w pierwszych dniach życia.
Recommended Posts