To stary temat ale już wiem dlaczego admin z forum # nie przepada za mną 😂😂😉 W tej chwili pierwszy raz czytam o tej całej chorej akcji tego imbecyla i muszę wam powiedzieć że z czystej ciekawości wywaliłem tam swoje Fotki a tam w namiocie naklejki THC-THC z resztą jednym i drugim 😅 topy na zdjęciu leżą na tacce THC-THC 😁 a na koniec ja w czapecce i masce THC-THC na tle sześciu spuchniętych krzaków w namiocie w którym są te naklejki. No jak to zobaczył to chyba erka na sygnałach napierdalała do niego bo zawału świnia dostała 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. A najlepsze że to nieświadomaka 😉😂😂😂 ale należało się a tak swoją drogą jak mogą te ku..y w lustro patrzyć😡
To jest nie tak do końca 😄 tą roślinką to ewenement. Połowa Lutego kiełkowanie, później tam jest zdjęcie z końca lutego (5 małych doniczek, ta największa to jest to).
W czasie , kiedy 3 pozostałe już ruszyłem, tamta nie pokazywała nawet chęci kwitnienia w połowie czerwca 😄 zrobiłem jej 2 razy po 48h pobyt w ciemnym pomieszczeniu. Scialem jej szczyt, bo tylko rosła w górę , a nic kwiatów. Jakimś cudem pod koniec Czerwca zaczęło coś się dziać. Światło dałem 18/6 I tak trzymałem do ubiegłego tygodnia. Roślinka znowu zaczęła rosnąć, że szczytów topów zaczęły wyrastać nowe gałęzie 😄
@kolober podpowiedział, że to może nie być automat (dobrego już też doszliśmy) i że światło 18/6 spowodowało ponowny wzrost. Dlatego wystawiłem ją na parapet i zostawię na świetle dziennym, a nowe odrosty próbuje sklonować .
Recommended Posts