Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Siemanko chciał bym zacząć moja przygodę z  indorem wcześniej tylko miałem styczność z outdorami z dobrymi wynikami ale teraz czas zmienić trochę hobbi . Chciał bym uzyskać triche info na ten temat  mam w zamyśle kupno gotowca ,przewidziane wymiary to 50x50 x 120 oświetlenie led i chodzi mi o ciche i żeby jak nam mniej było czuc ?? za wszelkie info dziękuje ....pozdro 

Opublikowano

hehe ?  filtr jak filtr, sprzedawca w growshopie dobierze Ci odpowiedni do mocy wentylatora, a wentylator do oświetlenia i wielkości boxa/namiotu. Teraz wchodzą nowe filtry które zamiast węgla mają matę węglową. 

Panele led / ledy różnią się, prawie każdy się różni bo mają bardzo dużo zmiennych, nie tak jak w przypadku HPS. Pamiętaj że ledy to nie tania sprawa, taniej kupisz zestaw HPS.

Wszystko to kwestia jaki masz budżet ? 1000zł - na start dobre. 5000zł - można już fajny sprzęt dobrać pod 12 krzaków i dwie 600W lampy. 15000zł - tutaj już można szaleć z ilością krzaków i całą resztą ? 

Opublikowano

Dzięki za info jutro skocze do sklepu i zrobię rozeznania ...  chodzi mi bardziej o to żeby był w miarę cichy a taki by był dobry na początek Growbox Zestaw RoyalRoom 50x50x120 Mars Hydro Reflector

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Seet men dobry filtr dobrze dobrany do mocy wentylatora i nie będzie problemu. Co do efektu to nie rozumiem pytania.

@chemicznyali w 3x3 spokojnie 50 sztuk, ja miałem 48, ale teraz tylko 40 będę robił (ze względu na prawo). Jeżeli jesteś zainteresowany to homeboxa Q300 mam w pl na sprzedaż z kilkoma dużymi gratami. Oferta chwilowa bo jak nie sprzeda się to leci do mnie do es.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+