Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Pomurzcie bo sam nie wiem

Recommended Posts

Opublikowano

Mam rośline od kumpla dostałem nasionka z jarania nie wiem co z tego będzie i czy wogule coś będzie czy warto się nią zajmować czy porzucić temat rośline od nasionka do tej na zdjęciu ma 15 czerwca zaczołem ją kiełkować krzak ma 2 metry około wysokości jest wyższy odemnie i pytanie czy dojdzie czy będą topy czy nie warto . prosze o pomoc

IMG_20180912_150323.jpg

IMG_20180912_150330.jpg

IMG_20180912_150332.jpg

IMG_20180912_150340.jpg

IMG_20180912_150354.jpg

Opublikowano

ale czy to nie  za długo to jest z pestek z jarania i nie wiem czy ogólnie będą wyrastać topy bo się z leksza na tym nie znam a jeżeli dojdzie bo to out to za ile zdj dziś robione

to moja pierwsza roślina jaką w życiu posadziłem

Opublikowano

Jajec nie widać ,kwitnie więc ,zajebista sztuka, jak pogoda pozwoli to za miesiąć będą topy może nie w pełni gotowe ,ale moc już powinna być. Zdrowa roślina jak by tak w pełni dojrzała to byś miał z 200 gram. Do połowy października to nawet 100 powinno być

Opublikowano (edytowane)

Ona już z 14 dni kwitnie za miesiąc bedzie około 49 dni czyli 7 tygodni kwitnienia, a to już nie tak źle - jak byś miał ciąć ze względu na pleche albo niskie temperatury.Gratuluje dobrze ci poszło

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano

Krzak zajebisty. Pewnie jakiś fotoperiod jak po 3 miesiącach dopiero kwitnie. Szkoda, że go na koniec kwietnia nie posadziłeś :) to na bank by doszedł. Z takiego to może i pół kilo jarania wyjść jak to 2 metry ma. Trzymaj ile wlezie. Zobaczymy co z niego wyjdzie.

• 2 tygodnie później...