Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Wasze zbiory

Recommended Posts

Opublikowano

Nie znalazłem podobnego tematu, ale szukałem na szybko. Jak był to przepraszam.

Zastanawiam się, ile udało Wam się maksymalnie wyciągnąć z jednego krzaka.

Tym bardziej ciekaw jestem, bo znajomy twierdzi, że z Criticala uzyskał ponad 100g. Zastanawiam się czy to prawda, czy chciał mi poprzeczkę wysoko ustawić, czy zwyczajnie robi mnie w balona. Była to też jego pierwsza uprawa. Pod CFL 150, w boxie podobnym do mojego, na tych samych nawozach i zwykłej ziemi z marketu

Opublikowano

1w = 1g to bardzo dobry wynik, ogólnie to powinno podawać się na m2. 

Kiedyś zebrałem z super lemon haze ponad 120g, ale na 600W... Jeżeli ktoś zebrał na hujowej glebie, spod cfl 150W ponad 100g to rewelacja, ale ja bym w to nie uwierzył. 

Może 100g ale mokrego ? Albo z łodygami ?

Opublikowano

Critical to jedna z najbardziej produktywnych odmian wchodząca w skład najbardziej produktywnej odmiany Critical Mass (indica)

Ciekawostki:

Dutch Passion chwali się, że najwyższy wynik z auto Mazara jaki udało im się zanotować to 900 gram :D ( pewnie mowa o DWC) ... 900 gram z automatu :D? I to jeszcze z Mazara, który paradoksalnie jest jedną z bardziej krytykowanych odmian o growerów stołujących się w DP jako plant o nieustabilizowanej genetyce..

Wicie rozumicie... Jak z Ferrari.. W pewnym momencie kończy sie zabawa a zaczyna się nauka ;)