-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Z tego co pisałeś mieszkasz w DE. I jak to w praktyce wygląda teraz z tą uprawą? Jak wynajmujecie mieszkanie to właściciele robią jakieś problemy? -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
No mogłyby cieszyć oko dłużej ale od jutra maluchy trafią do docelowych donic i trzeba będzie zmienić warunki w boxie. One osiągnęły to co miały i nie ma co czekać za rozwojem szarej i wypadało by zmniejszyć maluchom słońce bo jak pójdą w worki to za mocno będzie im świeciło. Teraz niech wyschnie to co ma ,trym,selekcja i do worków na curring i tak po kolei z każdą. Na koniec odpad na haszyk i póki nie dojdą najlepsze topy będzie palone to co luźniejsze. Te sześć co sobie rośnie jest bardzo rozmaita bo każda inna ale to będę zakładał osobną relację. Ta też się zapowiada ciekawie i najprawdopodobniej jutro dostanie w łeb a koło środy Guava bo też już mówi powoli stop. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Gorilla piękna 🙂 Aż żal ją ścinać 😢 -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siema. Z przyczyn iż Gorilla Cookies a w zasadzie jej Trichomy wpadły w Amber w ilości mi odpowiadającej poleciał jako pierwszy. Waga po większym trymie na świeżo 759 g,topy oblepione trichomami,85% mocno zbite i ciężkie a reszta luźniejsza struktura. Pozostała dwójka powinna dotrwać do środy. Po wysuszeniu będzie ostateczny fryzjer tego co nie chciało się robić na już.Spędziłem parę godzin i parę jointów przy tej zabawie więc tyle ile dałem radę to usunąłem wraz z pocornem i wrzuciłem do papierowej torby,na koniec zrobię jakieś haszyk.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts