Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Już jej zapewniłem więcej miejsca, racja. Podstawki to przeciwmuchowe i też coś tam podnoszą wilgotność. Panny zaczęły iść jak rakiety, co bardzo mnie cieszy.

Opublikowano

Wczoraj zrobilem fim najwiekszej roslince bo rosnie jak na drozdzach i potem moze zabraknac miejsca.. Ocencie czy dobrze zrobiony. Sprawdzilem tez pH wody wychodzi na to ze jest miedzy 7 a 8 wiec bede musial tez jakis pH - kupic. 

FA56FC1B-0F19-4F03-B0BF-4CE28C239123.jpeg.5f55b6d823f3db222e999087bd5b8b1b.jpeg

Opublikowano

Znam ten problem z hpsem i robieniem zdjec. Jak wylaczysz to cos chyba 10 minut trzeba odczegac by znowu wlaczyc. Ja fotki do aktualizacji robilem tak , ze patrzylem sie na programator i nat chwile po zgaszeniu robilem fotki lub jak czasowo nie dawalem rady to chwile przed zapaleniem lampy otwieralem boxa i cyk fotka. Teraz z cob nie mam juz tego problemu jak i wielu innych .-)

Jak ten fim bo nie widac ???

Opublikowano

Dzieki, sproboje jakieś lepsze fotki zrobić następnym razem. Na razie się jeszcze nie ruszyła roslinka z FIMem, jak będzie jakiś progress to wrzuce zdjecia.

Opublikowano

Roślinki zatrzymaly swój wzrost w górę. O to chodziło w sumie. Także troche je nagiąłem.

Spróbuje wrzucić niedługo jakieś lepsze fotki.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+