-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Dzisiaj rano podlałem. Po 2,5 litra z 50% nawozów. Jutro przyjdzie bio haven to doleje z poł litra wody jeszcze. Tak obserwuje ta jedna Sherbet Quen i coś dziwnie przystopowała. Kolor też ma taki jaśniejszy. No i kwiaty nic nie ruszają, obserwuje ja czy nie ma jajek albo bananów ale nic. Juz podniosłem doniczkę o 15 cm Ogólnie wygląda bardzo zdrowo, gęsta strasznie, zresztą widać na zdjęciach Ciekawe co ja tak opoznia -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Ja cisnę tylko automaty bo jakoś mi podeszły.. dla początkujących są super i dużo wybaczają.. Korci mnie żeby zrobić jakieś sezonówki bo już jakieś doświadczenie jest ale w boxie żeby móc przeciągnąć wega na tyle ile potrzebuje, pobawić się uprawą i stworzyć coś dużego 🤭 Może następna, zobaczę 😉 Ruszasz tylko kilka dni później z grow więc będzie można wymieniać się info 😊 🤝 -
Przez kolober · Opublikowano
A tu jeszcze tylko pokaże wam warunki jakie mają moje krzaczki 😉😁 -
Przez kolober · Opublikowano
Ja miałem Royal AK i średnio to wyszło 😅 ale tam leciałem na mineralnych i część się zblokowała ale dwie z nich wyszły naprawdę ładne. I ja ogólnie nie jestem przekonany do automatów 😅 ale zobaczymy co z tego będzie 🤔 i dzięki🤝 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Miałem AK 47 2.0 auto i byłem mega zadowolony 🤭 Jeśli Twoje AK mają podobną genetykę, to będziesz happy 😈😁😈😁 Co nie wybierzesz to trzymam kciuki 🤞
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts