-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez czapa240 · Opublikowano
Cześć, dopiero co trafilem na to forum wiec jesli temat juz byl to z gory przepraszam. Znaczna część swojego zycia paliłem weed - głównie dla fazki w wolnym czasie (konsola lub jakis film + gastro i odmozdzenie). Nie wnikajac w szczegoly, podjalem decyzje ze nie chce juz palic/vapowac. Kilka msc temu znajomy polecił mi szota konopnego 2320mg (nie podaje dokładnej nazwy żeby nie było że to reklama, po ilości mg myślę że kto wie ten wie o którego chodzi). Produkt super, dokładnie taka faza jakiej szukałem. Problem w tym że od pewnego czasu bardzo ciężko jest go kupić, wszystkie strony z których do tej pory korzystałem maja puste magazyny. Czy macie może do polecenia sprawdzone szoty/olejki które pozwalają poczuc tzw "czapę"? Jest tego mnóstwo jednak zamiast osobiscie testować produkt po produkcie chciałbym zasięgnąć opini od kogos kto zna temat. Pozdrawiam -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Takie tam 2 dni po podkręceniu mocy. Ale z 2h przed zgaszeniem lamp one wręcz wiszą ze zmęczenia 😂 Mniej więcej z tej samej perspektywy zdjęcie, więc na folii z tyłu widać . Bo lampę już podnosiłem. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Ze względu na atak USA na Wenezuelę, pierwsza strona to manifest przeciwko dyktaturze Trumpa. Mam znajomych tam, z dawnych lat i Tibii . Właśnie rozpętał 3 wojnę baran 😄 www.thc-19.com -
Przez szczurek10 · Opublikowano
To prawda jeden z lepszych automatów od dutch passion -
Przez Rysiu · Opublikowano
Oooo jaka ładna choina 🙂 U mnie z banany wyszło 160g fajnych mocno wysuszonych topów. Mocno wysuszonych bo jakoś dzień czy dwa za dużo przeleżąły na suszarce. A jeszcze w chuy popcornu mniejszeg i większego czeka w ciemni od 12 dni 🙂 Razem wyjdzie ponad 200g z krzaka. Mój nowy rekord. Wrzucę potem parę fotek. Ale ogólnie produktywna odmiana. Polecam.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts