Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Auto white russian pierwsza uprawa Pomocy

Zizi1888

Recommended Posts

WitamJestem poicztkujacy i to moja pierwsza uprawa. Niewiem czy dobry pomysl  z taka wlasnie odmiana jaka jest auto White Russian ale juz po drugim dniu od wsadzenia nasiona w ziemie pojawila  sie oto ta dama co ponizej.

Chce ja dalej uprawiac w growboxie ale na chwile dzisiejsza jest jeszcze w trakcie budowy i niewiem czay cos sie moze wydazyc z  kwiatkiem gdyby jeszcze  z 2-3 dni pobyl poza boxem.Prosze o odpowiedz kogos kto moze mi pomoc.

Auto White Russian-1 dzień.jpg

1579678986_2dzie-AutoWhiteRussian25cm.thumb.jpg.0efa752d68d6be819810ac00f7d1c049.jpgRosnie w nieprawdopodobnym tepie i to wlasnie chodzi mi po glowie czy to dobrze ze wzrost jest tak szybki czy musze cos z tym zrobic?

2 dzień-Auto White Russian 2,5cm.jpg

6 godzin temu, Zizi1888 napisał:

1579678986_2dzie-AutoWhiteRussian25cm.thumb.jpg.0efa752d68d6be819810ac00f7d1c049.jpgRosnie w nieprawdopodobnym tepie i to wlasnie chodzi mi po glowie czy to dobrze ze wzrost jest tak szybki czy musze cos z tym zrobic?

2 dzień-Auto White Russian 2,5cm.jpg

3 dzien-Auto White Russian  4,5cm..jpg

Edytowane przez Zizi1888

Rosnie w nieprawdopodobnym tepie i to wlasnie chodzi mi po glowie czy to dobrze ze wzrost jest tak szybki czy musze cos z tym zrobic ?

Ona sie wyciąga bo trzymasz ja na parapecie ? za trzy dni może sie tak wyciągnąć ze opadnie bo łodyga bedzie cienka i słaba . Trzeba ja pod jakaś lampe dac

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+