franzu Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Gandi Ganda - Czeste Chmury Geste Fokus - Lajt Too Short - Gettin it Dogg Pound Moja 4ka
TeHaCjusz Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 A tutaj zapowiedź singla, i nowego albumu- po 4 latach przerwy.. Bedzie ciekawie! :zbakany:
p4weu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 nowy ostry pozamiatal, kozak w ch*j. z roku na rok coraz lepsze plyty wychodza, oby za rok tez tak bylo. jaram sie okrutnie plyta, bity i teksty przekozackie. ostr udowodnil to, ze jest najlepszym mc w polsce "nigdy nie powiem ci, ze jestem najlepszy wole to udowadniac z kazdym wersem na petli!"
JuniorS Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Noo naprawde 10 płyta dla mnie jest rzeźnikiem !!! :] Aż kupiłęm orginał Jaram się w h*j
kyfor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 The Streets - Blinded by the Lights benny benassi - Bring the noise funkagenda - what the fuck tego ostatniego nie słuchajcie jak jestescie sami, troche strasznie sie robi
fedor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 na fazkę Vibe Tribe Rearanged najlepiej na słuchawkach lub na dobrym audio
DeZetDeKa Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 My to z ziomami lubimy zawsze sobie jakiś riddim albo bit zapuścić z telefonu i nawijać
Recommended Posts