Panel Led Grow 150W CITIZEN clu058 3.500K 3xAuto Night Queen 1 grow świeżaczyna zapraszam serdecznie
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siema 👊 dzisiaj dziewczyny poraz kolejny zostały poprzekładane pod siatkę i jest pięknie 👍😁 jaram się jak Beduin zapalniczką 😉😅 i tak szczerze mówiąc to już nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało za miesiąc. Bo puki co to są w świetnej kondycji i myślę jeszcze nad tym żeby dokupić miernik Brix czyli miernik poziomu zawartość cukrów w soku rośliny 😉 też bardzo pomocna rzecz 👍 tym bardziej w fazie kwietnia 😉😁. A kto o tym nie słyszał to polecam poczytać coś na ten temat bo to bardzo ważne jeżeli chcecie wiedzieć dokładnie jaki macie stan roślin, szczególnie ważne w fazie kwitnienia 👍 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Okej dziś zrobiłem kilka fotek ale pod lampą. Ta z lewej z tyłu pachnie skunem, bardzo fajnie jak się potrzesie. Ogólnie coraz mocniej wysychać zaczynają i mniej wody piją pleśni nie widzę. No porównałem sobie dwa zdjecia frontowe teraz i zeszły tydzień i ten nieudane z przodu no zaczeły puchnąć w oczach 😄 To co lać jeszcze overdrive raz może dwa samo i flush? Niepokoi że te z lewej po długości tak zasychają. Pokaz wyschniętych: Ładne z pod lampy: Całość bot: -
Przez Rysiu · Opublikowano
Dawaj od razu do docelowych. Z treningu zrezygnuj na razie. Lampa to by tam się przydała 200-300W. Nad jakimiś nawozami myślałeś? -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Najlepiej od razu dać do dużych rozumiem? 10-12l doniczki będą. Gleba niby do Maryśki . Lampa tak, wiem że za słaba, ale nie myślę na ten moment nad konkretną. Chyba lepszy taki Chińczyk, niż światło dzienne co nie ? Ale nie ukrywam, że zacznę się rozglądać za lampą. Tak to Auto i dla własnego użytku. Myślałem aby szczyt na 2-4 poszedł, ale póki co poczekam aż kiełki wyjdą. -
Przez Rysiu · Opublikowano
No siemano. Witamy nowego kolegę 🙂 Box spoko. Duzy dosyć. Będą miały miejsce. Ziemi nie znam. Ale patrzązc po zdjęciu to przystosowana pod uprawę. Lampa to chyba trochę za słaba na taką powierzchnię. 130W a w opisie, że niby 1000W. Eeeee. To jakiś chińczyk chyba w złym tego śłowa znaczeniu. Jak to auto i twoje początki to puszczaj je wolno. Na razie olej trening. Co z doniczkami? Jakie wybrałeś
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts