Panel Led Grow 150W CITIZEN clu058 3.500K 3xAuto Night Queen 1 grow świeżaczyna zapraszam serdecznie
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Ja myślę ze to nie przebarwienia, tylko chlorofil jeszcze mie nabrał pigmentu, znaczy szybko rosną. Ładnie wygladaja jak na 9 dzien. Ta na 2 zdieciu widać ze ciągiem inny gen, I olor i kształt. Mozesz napisać ktora jest ktora? -
Przez ElElDee · Opublikowano
Dodawać acti vere i algamic, czy sam rootbooster do tego podlania? Bo mimo ze ziemia juz praktycznie sucha to liscie ladnie pija. Kupiłem również mikoryze bo dużo osób poleca dodawać do roślinek. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Przebarwieniami się nie przejmuj. Tak jak powiedział kolega wyżej, nowe liście powinny być już takie jak powinny. Nie zapominaj, że to jeszcze bobasy. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Uppdate: Dzień 61 ( 26 / 35 ) Rośliny po kolejnym goleniu. Puchnących kwiatów robi się więcej niż liści. 🤩Wygląda to zacnie moi mili. Zacieram ręce. Warunki stabilne. Temp. 26 st. Rh zmniejszone do 50%. Lampa podkręcona z 230W na 240W. Jutro podlewanie. Unikam już fryzjera bezpośrednio przed podlaniem, aby uniknąć szoku przez brak odparowania wody tak jak ostatnio - szkolny błąd. Aż dziw, że pomiędzy poprzednimi zdjęciami jest róznica raptem czterech dni. -
Przez kolober · Opublikowano
UElo420👊 Tak na szybko lowres zaczął tych z dnia na dzień i blue cookies to samo choć powoli zaczyna mniej pić i jej cykl życiowy zaczyna się kończyć. I widząc po strukturze topów że są po stresie ale tragedii nie ma i zawsze coś z tego będzie jak nie do palenia to na przetwory pójdzie 😉 I ta ostatnia rude bud extrim która wykiełkowałem kończy powoli stretch i wygląda naprawdę zdrowo. Z nią nie miałem żadnych niespodzianek i ona rośnie bez stresowi. Zobaczymy co ona da finalnie ale tak czy siak to moja ostatnia uprawa auto i od następnej uprawy wracam do nawozów mineralnych 💪🔥 To jest siła i szybkość 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts