Dodatkowo przesyłam trichomy tego co było złamane, bo pod mikroskopem nieruchomo widać bardzo ładnie trichomy bez rozmazywania. On jest jeszcze troszkę niedojrzały, ale to widać bo te co są w środku w krzaki w cieniu są zielone, bo nie trenowałem je.
To pokazuje jak ważny jest trening, a dokładnie światło, bo to była gałązka na samym dole i w cieniu innych gałązek.
Siemka
Zastanawiam się ile potrzebuje ta niebieska jeszcze czasu żeby być gotowa do ścinki?@Rysiu co sądzisz, bo nie ukrywam że troszkę mnie uczysz i zawsze myślę o Twoich odpowiedziach
Ogólnie uciąłem jedną drobną gałązkę boczną, bo widzę że jakiś ślimak po niej chodzik i złamał. Od razu stwierdzę po wysuszeniu czy to jest to czy jednak nie.
Dołączam zdjęcia z trichomów z tej niebieskiej i ogólnie nie mam zamiaru jej podlewać już nawozami, bo to tak bezsensu skoro już była płukana czystą wodą przez 2 tygodnie.
Siema👊 dzisiaj przyszła ta lupa do tele i fajna sprawa tylko trzeba wyczuć odległość i dobrze jak jest w miarę równa powierzchnia. Ale też dużo zależy od aparatu w telefonie i od ustawień 👍😅
Witam Was
Dziś wróciłem do domu i roślinką wybiło 14 tygodniu. Ogólnie jest taki problem, bo od tygodnia z tego co wiem od osoby która podlewała to pożółkły liście, a jeszcze dwie panny nie do końca doszły. Czy jest to znak że one doszły pomimo że mają takie włoski jeszcze czy może to po prostu od temperatury lub braku azotu?
Pod mikroskopem patrzyłem to te dwie nadal mają mleczne trichomy, natomiast reszta ma już delikatnie wchodzące w brązowy.
Myślicie że mogę już zacząć wypłukiwać samą wodą i tylko te dwie dwie podlewać nawozami?
I ogólnie pytanie czy tą niebieską mogę już ścinać, bo już była podlewana samą wodą przez 2 tygodnie?
Następnym razem ogólnie będę tutaj gdzieś znowu za 2-3 tygodnie i stąd pytanie co robić z tymi roślinkami?
Dodatkowo jest ten mały CBD co również ma białe włoski.
Recommended Posts