Macky Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 U dołu jeszcze dwa wloty tak by na każdej ściance prócz drzwi był wlot pasywny Tak patrząc na pierwsze zdjęcie to już krok milowy zrobiony Cytuj
Pavlos Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 Co powiecie ładnie rośnie.? Cytuj
Shagyalonzo Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Widać różnicę,ale papu jej brak Cytuj
Macky Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 a ja obstawiam że to przez glebę która została użyta, ma w sobie już nawozy i one to powodują... Cytuj
Pavlos Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Witam mam problem mianowicie z dnia na dzień powstało takie coś na tych duch liściach. Nasiona: bubblegum hempbrothers Oświetlenie: 3x osram dulux twist 23w 50/60Hz Fotoperiod:20/4 Box: 28x36x75 Podłoże: ziemia uniwersalna 5,5-6,5 pH Torf niski, Torf wysoki, Dolomit, Piasek drenażowy, Wieloskładnikowy nawóz mineralny NPK+keramzyt. Donice:4l Dodatkowe info: podlewam co 3-5 dni, temperatura 24.5-28*C. Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale po obcinalem te wszystkie wyschnie miejsca i te brazowawe miejsca. I dodałem do boxa kawałek namoczonego materiału żeby było bardziej wilgotne bo wydaje mi się że te plamy to skutek za małej wilgotności. Cytuj
Pasjonista Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Masz juz growloga nie prowadzisz wrzucasz nowego i wstydu nie masz ogarnij sie Cytuj
Pavlos Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Czego to moze być powodem.? I nie wiem czy dobrze zrobiłem ale wszystkie suche i te brązowe plamy obcinalem. Cytuj
rooky Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 raczej z tego co czytalem obcina sie cale liscie mozna tez zrobic fryzjera i pozbyc sie tych najstarszych lisci roslina po 3 dniach wroci do wzrostu i bardziej sie rozkrzaczy a liscie odrosna gdzies po 10 dniach ze sdwojona sila do tego masz teraz dobry moment na obciecie topa i zrobia sie 2 glowne topy i pare mniejszych dzieki temu nie masz chudego patyka w gore tylko galezie na boki i mozesz np. haczykami zlapac galezie i podpiac do doniczki, ALE DO TEGO WSZYSTKIEGO POTRZEBUJESZ ZDROWEJ ROSLINY KTORA DOSTAJE NAWOZY RAZEM Z ODPOWIEDNIA WODA, wtedy nie bedziesz mial przebarwien na lisciach czy innych efektow niedożywienia rosliny. jak sie myle to niech ktos poprawi pozdrawiam Cytuj
joka.menas Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Godzinę temu, Pasjonista napisał: Masz juz growloga nie prowadzisz wrzucasz nowego i wstydu nie masz ogarnij sie @Pavlos co jest kur....!? Cytuj
joka.menas Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Zla ziemia, za czeste podlewanie, Cytuj
Recommended Posts