Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Hempbrothers/bubblegum indoor + 3 pytanka.

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano (edytowane)

Mam takie jeszcze jedno pytanko czy mogę pomalować wnętrze sprayem białym. Bo materiał to plastik. Czy lepiej wyłożyć środek biała płyta hdf. 

Edytowane przez Pavlos
Opublikowano

W sumie efekt taki samale plyta troche zmiejszy powierzchnie boxa a spray bedzie smierdziec w dodatku moze odpryskiwac, spray olejny trzebna bedzie kilka wars dac bo bedzie przeswitywal, jesli juz to tylko jakis profesjonalny do graffiti

Opublikowano

Witaj

joka.menas odpowiedział na pytania perfekcyjnie a ja dodam od siebie:

- Wywalił ten keramzyt

- U dołu powinny być otwory na wlot powietrza pasywny.

- 40 wysokości ? bardzo mało, jak nie możesz powiększyć to już czytaj o różnych treningach konopi...

- te patyczki też wywal

- maluj na biało, a najlepiej zbuduj nowego boxa większego z tych płyt

Opublikowano

Superasnie boxik nabiera ksztaltu , masz teraz wiecej miejsca ale nadal o LST bedzie musial poczytac. Kup swiatl lepsze wpisz w google "CFL 60 W" (moze tez byc mocniejsze) ale musisz zadbac o dobre swiatlo, bo jak nie to moze nawet piatki z rosliny nie wyciagniesz. Wylot powietrza robi sie u gory. Cieple wpowietrze zawsze idzie do gory.

Opublikowano

Od razu lepiej :) ale zapomniałeś o otworach u dołu wlotowych.

Zwykła żarówka się nie nadaje, wymień ją na CFL (energooszczędną), im większa moc i więcej sztuk tym lepiej... 

I bliżej rośliny bo się wyciągnie...

Opublikowano

Sorry stary ale ja juz nie przepalam tego wiedza jest niezbedna w tym fachu wiec czytaj czytaj i czytaj ucz sie sorry po primo z tym swiatłem to rzezuchy nie wychodujesz a co dopiero MJ światło wentylacja itd nie chce byc dal ciebie jako wróg ale niestety taka jest prawda lejesz wode na tego krzaka co 3 dni bez wentylacji i temperatury ta woda moze tam stac nawet tydzień lub dwa kiśnie blokuje itd musi byc wszystko zgodne tak jak bozia chciała bez tego wyjeb to i idz na miasto kup sobie gieta lepiej wyjdzie 

Opublikowano
13 godzin temu, joka.menas napisał:

Superasnie boxik nabiera ksztaltu , masz teraz wiecej miejsca ale nadal o LST bedzie musial poczytac. Kup swiatl lepsze wpisz w google "CFL 60 W" (moze tez byc mocniejsze) ale musisz zadbac o dobre swiatlo, bo jak nie to moze nawet piatki z rosliny nie wyciagniesz. Wylot powietrza robi sie u gory. Cieple wpowietrze zawsze idzie do gory.

Co to jest to LTS