Coś dla Humoru: Czyli Grażyna i marihuana, historia pierwsza
-
Podobna zawartość
-
- 0 komentarzy
- 1376 wyświetleń
-
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Siatka żeby równo topy rosły. To się nazywa SCROG czy SOG czy jakos tak. No i sprawia, że rosliny nie są takie wysokie. Masz po prostu na jednym poziomie las topów. Teraz się juz w to nie baw. Jak przysycha bardziej lub tak, że woda się nie chce wchłaniać to po prostu więcej podlewaj. Teraz jak są takie duże to mają znacznie większy apetyt na wodę. Dużo liści, duża powierzchnia parowania, duży pobór wody z ziemii Idzie zajebiście. Duże donice materiałowe, dobra ziemia. Lampa też się sprawdza. Az się prosi o większego boxa 🙂 Karm je teraz solidnie i daj im rosnąć spokojnie. Sa na dobrej drodze żeby narobić fajnych szyszek 🙂 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Powiem wam że dziś zaczeło się kwitnienie na potęgę w wielu miejscach masa małych topków się aktywowała. W dalszym ciągu ziemia przysycha najbardziej w lewym #4 krzaku przy wlocie powietrza. Lekko uchyliłem bramę po drugiej stronie na wysokości wlotu powietrza aby z drugiej strony też zasysało. Niestety te z lewej choć wolniej to jeszcze w górę lecą 😛 A co do tej siatki @kolober siatkę to do stabilzacji pod topy czy rozdzielenia aby się rozwijały równo a nie przeplatały? Z tą ramką nie rozumiem o co chodzi. A zapach jest tylko zależy to strasznie od temperatury. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ciężko mi powiedzieć czy częściej a mniej, czy rzadziej i więcej. Po prostu dawaj im więcej wody. To tylko te dwa nawozy masz? A nie można ich razem stosować? Poszukaj od nich jakiejś instrukcji. Jak można mieszać, to troszkę na grow i trochę na flow. Tego na grow może mniej, na flow więcej. Ja bym im nawet lał po półtora litra na każdą. Zobaczyć za kilka dni czy sucho i jak sucho to znowu lać. To jednak nie doniczka, że masz 5 czy 10 litrów ziemii ograniczone ściankami. Jak ziemia jest sucha to się wchłania raz dwa i rozchodzi i nie ma już wody. -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
@Rysiu Porobiłem lepsze zdjęcia teraz w dzień i ogólnie zaczęły kwitnąć, ale nie wiem czy zmienić już na nawóz na kwitnienie, bo widać na zdjęciach że niektóre kwiatki są malutkie. Zastanawiam się czy jeszcze jakbym podlewał nawozem na wzrost czy by trochę się powiększyły. Na jednym widać że dopiero się formuje kwiat, natomiast jeszcze troszkę mu brakuje żeby zakwitł. Zawody które używam dołączam Ci w zdjęciach. Myślisz żeby już zmienić nawóz na kwitnienie czy może jeszcze do końca tego tygodnia pociągnąć na wzrost? Odnośnie podlewania to tak z 800 ml styknie 2 razy w tygodniu czy lepiej się zachowają jeśli codziennie by je podlewał tymi 300-400 ml na przemian z nawozem? Bo tak jak pisałem wcześniej zauważyłem że jak jest taka przerywana burza w nocy to one lepiej wyglądają nawet jak wtedy dzień wcześniej podlewam, więc stąd wnioskuję że im lepiej będzie jeśli codziennie dostaną wody tylko w mniejszej ilości, ale wodę dopytać kogoś bardziej doświadczonego:)) -
Przez kolober · Opublikowano
I jakie masz wielkości namiot bo to nie jest powiedziane że potrzebujesz 300w
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts