-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@ElElDee jak tam? Podniosły się? -
Gęsto i zdrowo. Przerzedziłbym to towarzystwo. Najniższe wiatraczki won - nie są potrzebne. Fryzjera zrób dobę po podlaniu, aby woda mogła przez liście ładnie odparować. -
Update: dzień 89 ( 54 / 35 ) Mordki. Zgodnie z obietnicą dzisiaj poszła kosa. Przycięte wiatraczki bez szronu. Warunki w których będą dochodzić to rh 40%, temp. 22-23 st. Szczerze powiedziawszy wizualnie wyszło więcej niż zakładałem. Dwa dni ciemni sprawiły, że trichomki najprawdopodobniej stały się bardziej wytrzymałem, gdyż mało było haszyku na nożyczkach. System korzeniowy zdrowy, co widać po zdjęciach. Co ciekawe jedna z nich ma wyraźny zapach czarnej, świeżej herbaty przeplecionej sosną. Pozostałe dwie mieszanka zapachów od lasu, przes słodkie nuty, aż po jakieś niezydentyfikowane rajskie owoce. Topki twarde, zwarte i nie są nabite wodą. Trzy dni temu podlane skąpą ilością wody osmotycznej, więc był czas, aby woda ładnie z korzeni i ziemi odparowała. Jest dobrze. Kolejny update po suszeniu - zważymy i zobaczymy ile tegoż dobrego tematu wyszło. Pozdro mordki. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Na razie nie podaje, odstawiłem jak zobaczyłem popalone końcówki.. Jak się nie podniesie to trudno, 3 kwiatostany pójdą się walić ale jest jeszcze 6 więc niech stoi - obserwuję. No właśnie, zachowanie jak u brzydkiego kaczątka a i tak fajnie dało stąd się nie spinam bo jest dużo tych roślin.. Na lolka się uzbiera 😅🤭 -
Przez kolober · Opublikowano
Siema mordo👊 no widzę że faktycznie ją mocno strzeliło i raczej nic z niej dobrego nie będzie nawet jak się podniesie, za duży stres. A co do tych dwóch co mówisz to już od dłuższego czasu się zastanawiałem dlaczego nie wracają do normy. Pamiętasz brzydkie kaczątko? Bankowo i u niego też chyba do końca nie wróciły normalne kolory co? A podajesz im już Bloom?
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts