kowalski.adam1989@wp.pl Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 może lać biohumus na kwitnienie , dostałem od znajomego i coś takiego mi wyrosło, jestem tutaj pierwszy raz i potrzebuje pomocy hehe , sorry za temat bo jeszcze nie ogarnąłem forum . czy ją najlepiej wywalić he
Macky Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Nie obrywaj liści a po co ten biohumus ? tym bardziej na kwitnienie ? Zapoznaj się z tym i uzupełnij temat: Następnie zdjęcie jak stoi w boxie i zobaczymy co czy coś z tego będzie
kowalski.adam1989@wp.pl Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 regulamin przeczytam na pewno :), Ja osobiście Boksa nie mam he , stoi w szafce na wymiarach 40/60 obklejona folią kuchenną he na spontanie zrobiona i żarówki dwie jedna zwykła 50 W i LED 13 W 5K i tak rośnie , i nie wiem czy z tego coś będzie w ogóle mówiąc , a co do Liści to powiem że stała około 4 miech na dworku i zmarzła wcześniej sobie trochę i teraz nie wiem co mam robić dalej . Światło świeci na 20/4 podlewam samo wodą i teraz Kupiłem Bihomusa dla kwiatów kwitnących .. Bo wyczytałem że można lać lecz małymi porcjami bo można popalić . Mam jeszcze pytanie jak nawadniać ją lub jakiś sposób na nawadnianie bo muszę wyjechać na dwa tygodnie i może system Grawitacyjny zadziała w tym wypadku (sznurek Bawełniany itp )
Macky Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Bez uzupełnienia to nic nie podpowiemy, poza tym że wygląda na zmęczoną życiem... A gdzie tak wyczytałeś że Biohumus jest dobry ? Jest mega hu***y i jego stosowanie wychodzi drogo Nawóz na kwitnienie w growshopie najtańszy to koszt mniejszy niż 20zł... Ale skoro gdzieś piszą że biohumus takie cudo to lej śmiało Pamiętam czasy kiedy nie było growshopów i trzeba było szukać jakiś nawozów w zwykłych sklepach ale to było 15 lat temu
UndeRtakeR Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Vito dobrze Tobie prawi,przede wszystkim uzupełnij wątek i radzę usunąć ten email z tyt jeśli to Twój prawdziwy. Nie lej tego badziewia bo nic to nie da. Lepiej idź gdzieś na pole i narwij worek pokrzywy,zagotuj ok 2kg pokrzywy w 1l wody. Odstaw to na 24 h i podlej. Kup melasę w sklepie zielarskim. Dwie łyżki stołowe na litr wody.(melasa jest bogata w wit.B,mg,fe,p,k , jest 100% Bio a kosztuje ok 10pln za sloik 250ml. Poprawi przy okazji smak i zapach. Źródło Soft Secret's Pozdro i z fartem
Macky Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 To by było na tyle, gdyby autor chciał coś dodać proszę o pw. Zamykam i do archiwum.
Recommended Posts