Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.mam pytanie.Kupilem małego boxa z żarówką cfl 125w.Wie ktoś ile będzie to kosztować miesięcznie jeżeli lampa chodzi 18h dziennie? Wynajmuję kawalerkę a właścicielka jest strasznie pazerna na pieniądze i czepia się wszystkiego że za dużo wody itp. Wyłączyłem lodówkę i praktycznie nie używam prądu tylko w weekendy tv. Jak ktoś może to proszę o odpowiedź na moje pytanie ✌

Opublikowano

/admin - link już nie działa/

Jeśli realne zużycie prądu, które podają jest prawdziwe (ok 85W) to trochę ponad 30 zeta na miech.

Btw, chyba płacisz rachunki?jak to odłączyłeś lodówkę??, nocy po ciemku siedzisz?, co to za nawiedzona baba? :D 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Siema pany i panie ?. Bawię się w te roślinki od 3 miesięcy. Palę trawkę od około 13-stu lat. Jest to moje drugie podejście, ponieważ pierwszy raz popalilem sadzonki nawozami. Drugi raz przelalem je wodą. Dwie przeżyły i żyją. Po 4 tygodniach poopcinalem liście które uważałem za zbędne i zasłaniały światło. Nawoże je zestawem Hesi -taki mini pack. Daję dawki takie ja pisze producent. Dużo osób mówi, żeby automaty nawozić połową dawki przypisanej przez producenta.Poobcinalem liście że roślina prawie goła była i żyje. Jeszcze nie dokończył em dzieła,ale uważam że nie ma reguły na to. To tak jak z dzieckiem-wiesz co możesz dać a czego nie. Ja daję nawozy tak jak jest napisane, bo widzę że są mocne i wiem co mogą przetrwać. wyślę fotki z tym że nie wiem która jaka jest:Bo bomba non stop :homer: Ta wieksza prawdopodobnie to auto night Queen a ta mniejsza to ak47 auto. 

Proszę o jakiś komentarz dla mnie ?

Edytowane przez Sebulek
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak Tobie wyszlo z tym zuzyciem pradu w koncu?
Zastanawiam sie wlasnie nad growboxem 80x80x160 i nie wiem czy nie wziac do tego CFL 200w bo tak sugeruja w sklepie. Z drugiej strony kusi mnie chinski LED, albo kombinacja tez LED + CFL. Bo HPS odpada ze wzgledu na zuzycie, chociaz chcialbym z 400w chociaz ?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+