writer Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Miałbym małe pytanie dotyczące wody. Nawozy jest mi najwygodniej dawkować, kiedy mam nalane 1 litr wody do pojemnika. Nie chcę podlewać roślinki całym litrem na raz. I tutaj pytanie, ile taka woda z nawozami (zestaw biobizz) może sobie stać i spokojnie nadawać się do podlewania? Dodam (o ile to ma znaczenie), że dostęp powietrza do pojemnika z wodą jest swobodny. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez writer Cytuj
Rysiu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Sama woda raczej dość długo. Ja na balkonie wodę do podlewania kwiatów trzymam i po 2-3 tygodnie w butelce. Ale wymieszana z nawozami, to raczej nie za długo. Myślę,ż e doba to może być dla niej już znacznie za dużo. Chociaż pewności nie mam. Cytuj
Miś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Raczej niedługo, bo zaczyna żyć własnym życiem, przetestowałem, na boom boom spray'u Cytuj
Drwal Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nie ma takiej możliwości żeby woda z nawozem organicznym stała do następnego podlania. Jest to kwestia godzin i do wywalenia. Cytuj
writer Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ok. Dzięki wielkie za odpowiedzi i za pomoc Cytuj
Recommended Posts