-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Nie potrzeba żadnego podajnika co2. Box z otwartą wnęką by dostarczać Świerże powietrze nie tracąc na ciśnieniu. Jeden worek co2 za 35 euro ktory utrzymuje co2 na poziomie 1300. Dziękujemy. -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Kurde nie pamiętam już od kiedy on pisał dokładnie no nieważne do mnie należała decyzja czy podaje czy nie najbardziej wkurwia mnie to że światło kosztuje , tak to bym to wyjebał zaraz i nowe wsadził 😂 -
Przez kolober · Opublikowano
No nie wiem ile w tym momencie to wróżenie z fusów tak każda blokada każde opóźnienie finalnie ma wpływ na plon tym bardziej u automatów. Ale też nie jest powiedziane że stracisz dużo ale wiem że mechanik powinien dostać w pysk za te numery🤬 ale też zobacz czy on nie napisał ci żeby zacząć podawać to od czwartego tygodnia ale fazy flo. Bo to jeszcze w miarę miało by jakiś sens dlatego że właśnie wtedy zaczyna się zwiększać zapotrzebowanie na fosfor i potas. Ale szczerze z tego co ja wiem to można jakoś je mieszać ale musisz być świadom jak to działa i żeby dobrać odpowiednie dawki. A do tego ja z zasady wiem żeby nie mieszać organiki z mineralnymi bo robi się właśnie bomba nawozowa i pali rośliny. A poza tym możliwe że będzie szkodzić microorganizmą a nie przepalone nawozy zmienia się w dole Mineralne i do tego rozwala ci pH w glebie i po blokuje system korzeniowy i wtedy sobie narobisz lipy. Zostań tylko przy tym Biobizz ewentualnie możesz dodać booster ale do organicznych organiczny😅😉 i na twoim miejscu pojedź na samym biobizz i najpierw naucz się uprawy a później będziesz kombinował jak już wszystko zrozumiesz -
Przez Autoskunpoczatkujacy8987 · Opublikowano
7 dzien od wykielkowania na reczniku -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@kolober opóźnienie wpływa na plon tak ? bo nie czaję tego właśnie zabardzo da to chociaż 40g plonu ? 😂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts