Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano (edytowane)

Chciałem ją ściąć w jej 80 dniu chyba, że jeszcze będzie potrzebowała troche czasu to mogę dać dodatkowe 5 dni albo przeniosę na parapet. Mam ten przenośny mikroskop x60, wiec bede kontrolował.

Edytowane przez Pandafriend
Opublikowano

No to spoko. Moje wyglądają podobnie tyle że jeszcze żaden włos nie robi się nawet pomarańczowy, więc jeszcze pompuje im koksy ;) mam nadzieje że w 30 dni się wyrobi bo już mam ochotę je zjeść!!!! :D 

Opublikowano

Za wcześnie wykiełkowałeś tego AKacza przez problem z azotem kwitnienie ci się przeciągnie myślę że 90 dni to minimum,zobacz u mnie automata co jest młodszy a jak bardzo wyprzedza w kwitnieniu twoja roślinę.

Opublikowano

jak juz wstawisz do boxa to musi już tam stać żadnych parapetów.To roślina od RQS więc możesz trafić pheno że i na treningu wynik może być kozacki.Miałem na outdorku dwa lata temu to średnia z rośliny ok.70g.

Opublikowano (edytowane)

Albo wykorzystam starego boxa do AK, na razie maluch nie potrzebuje dużo światła, wiec stoi na parapecie do poniedzialku wtedy wrzucę go do doniczki litrowej(70% ziemia 30%kokos) i pomyślimy :). 

Edytowane przez Pandafriend
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+