Scooby-Doo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Piknie , po prostu piknie Gęba sama się cieszy na takie widoki Oj będzie się działo pod koniec flo. I Drwal znowu rozp...rdoli system Pzdr
Drwal Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 @Plantator Z tym spreaderem to jest dobry pomysł Pokombinuję coś jak będę miał chwilę czasu. A holder z gniazdem jest ruchomy, zapomniałem dodać @Miś Dokładnie, Zima nadchodzi @Scooby-Doo Dzięki za dobre słowo Oby było tak jak mówisz Zazwyczaj jak coś mówisz to tak jest więc zacieram ręce
Drugi Plan Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Aaaależ tam musi pięknie jeee#ac Z farciochem
Drwal Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dzień 83 Flo 38 Temp. w dzień 28 Temp. w nocy 18 Wilgotność w dzień 40% Wilgotność w nocy 50% Witam, czas na mały up Generalnie wszystko idzie ładnie, poza małym przypalankiem. Średnica obręczy powinna być przynajmniej 20cm dłuższa. Lekcja na przyszłość Ściana zieleni robi się coraz większa i obszerniejsza i mam coraz większe problemy żeby to ogarnąć, ale damy radę Zapach, jak wyżej wspomniał kolega @Drugi Plan jest już bardzo konkretny. Wali równo
bart85 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Drwal mistrzostwo! warunki idealne, planty niesamowite a zapaszek na nizsze kondygnacje domu sie nie przedostaje? Czy masz jakos wyciag wyprowadzony na zewnatrz? bo juz nie pamietam
Scooby-Doo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Drwal - no i to rozumiem Pięknie idzie Jak idziesz robić fotki to w ogóle schodzisz później na dół czy błądzisz w buszu ? ELEGANCKO Pzdr
Drwal Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 @bart85 Dzięki ziomek z zapachem nie ma problemu. Nie przedostaję się na dół. W lato uszczelniałem właz/wejście na stryszek i póki co się sprawdza Mam wyciąg 1800m3/h wyprowadzony w kanał wentylacyjny. To te rury, z których wychodzą lampy Wszystko ładnie wylatuje kominem i jest git. Jedyny problem pojawiał się pod koniec flo, bo wtedy wali dookoła całej chaty
Drwal Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Scooby-Doo haha jak wchodzę to ciągnę za sobą Nić Ariadny i później po niej wracam
Recommended Posts