-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I pamiętaj żeby tych na liściach cukrowych nie liczyć,patrz tylko na te na kwiatach bo trichomy na cukrowych dużo szybciej dochodzą na bursztyn a często na kwiatach jest jeszcze kryształ. Uważaj na to bo to potrafi też często zmylić i też już kiedyś się jebnołem 😉😅 i wtedy uderzenie masz dobre ale faza szybko ucieka bo THC było jeszcze nie dojrzałe 😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Też tak uważam 👌🤝 Muszę później obniżyć światło skoro poszły na glebę.. Czy zostawić żeby poszły w górę? -
Przez kolober · Opublikowano
No tak ale myślę że ona jeszcze od żyje tylko mniej ja podlewać żeby korzenie miały cały czas dostęp do tlenu. I wiadomo że będzie opóźniona ale coś z niej wyciągniesz 😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Jak mało to potrzymaj kilka dni. Ściągnij sobię na tel aplikację szkło powiększające.. Zajebista sprawa do oglądania trichomów 😁👌 I faktycznie może to być od zimna bo miałem kiedyś podobnie jak mi z dworu walneło na jedną bezpośrednio a spadła na zewnątrz temp prawie do 0st to też była cała fioletowa.. więc tu może być to 👌 Przestaw ją w inne miejsce.. oczywiście jeśli możesz.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts