bart85 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Ok kiedy w takim razie moge zrobic pierwsze defo? I oberwac odrosty z ktorych bedzie popcorn?
Scooby-Doo Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Z tym pytaniem to musi Miś podpowiedzieć To on jest specem od defo na forum Ja od siebie dodam , że jeszcze rochę bym się w3mał - co najmniej do 1-2 tygodnia flo - wtedy będziesz mniej więcej wiedział ile kwiatów będziesz miał i jak bedą szły. Pozdrawiam
Miś Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Defo jak najbardziej można już zacząć
bart85 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 i w takim razie pozbywam sie najstarszych lisci na poczatek?
Miś Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Nie, pozbywasz się liści, które zasłaniają boczne pędy Jeśli liść nie zawadza, to zostaw.
bart85 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 czyli generalnie nie wazne jak wysoko jest lisc tylko czy zaslania inne szczyty dzieki za wyjasnienie.. to moj pierwszy nie automat wiec wolalem sie dopytac bo z reuly na automatach nie obrywalem lisci chyba, ze pod sam koniec zycia
bart85 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 Siema ludki jak dlugo moze zajac indukcja bo jak narazie zero wlochow
Scooby-Doo Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Przecież robiłeś "fim" - więc musisz czekać aż się zbierze. Kiedy przełączyłeś na 12/12 ? 1
bart85 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 8/10 (sobota) wiec pewnie jeszcze troche za wczesnie... chodz pamietam, ze California Orange po okolo 3-5 dniach juz miala pierwsze pistle. A co do fimu to byl robiony tydzien przed przelaczeniem. generalnie gdyby byly to automaty to juz byl bym prawie na polmetku uprawy... bo w piatek bedzie rowno 4 tygodnie zycia, w sobote zacznie sie 5 tydzien wiec do konca automatow zostalo by jeszcze max 5 tygodni. w tym przypadku zejdzie sie jeszcze pewnie pare dni na indukcje i z 8-9 tygodni samego kwitnienia jeszcze. wychodzi, ze normalne potrzebuja jakos 3-4 tygodnie wiecej czasu niz automaty.. mam tylko nadzieje ze dluzszy czas oczekiwania zaowocuje wiekszym plonem niz z 3 automatow. jak bedzie nie po mojej mysli to wracam do automatow 1
Scooby-Doo Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Na większy plon niż z 3 af raczej bym niel iczył Co kto woli - jak wiesz ja wolę AF - i będę się tego 3mał do końca. Pamiętam jak miałem PureAK - sezon - ( żarówki LED + CFLki ) , całość trwała ok 80 dni - czyli jakieś dwa , trzy tygodnie dłużej niż AF - teoretycznie warto , ale róznicy w mocy i w działaniu nie było kompletnie żadnej - mało tego kilka odmian które miałem - a w szczególności Amnesia od Kera Seeds biła na głowę tę sezonówkę. Więc jak ktoś gada , że AF to tylko głupi kundel Rudelaris - to wiadać jakie ma pojęcie o konopiach a takich delikwentów nie brakuje - dali dupy z AF a cała wina po stronie roślin Więc kwitując wypowiedź sam się przekonasz czy gra jest warta świeczki - w tym przypadku dodakowych tygodni i większych opłat za prąd. Zapomniał bym indukcja potrafi trwać i trzy tygodnie - dodaj do tego stres związany z nieudanym FIM'em i będziesz miał wynik Pozdrawiam
Recommended Posts