Projektowanie profesjonalnych polinatorów do oddzielania haszu, speparowania pyłku, separowania włosków
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Popalone końcówki czyli za duża dawka azotu według mnie.. I ciężkie liście więc może zbyt dużo podlewane.. Proponuję przez kilka dni odstawić nawożenie (później 1/4 ewentualnie 1/2 dawki producenta)i zmniejszyć ilość podlewania bo i tak pobierze przez liście z nawilżacza.. Jak problem nie ustąpi pomyślimy dalej.. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Super, gratulacje 😊 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Pierwsza jutro dostaje już sama wodę. To jest z drugiej trochę mniej rozwiniętej, też już jej robić flusha czy jeszcze raz z nawozami? Myślę że pierwsza za tydzień a druga za dwa. Co myślicie o dryferm bags? Ktoś uzywał? To za tydzień jak wyschnie ta troszeczka będzie próba co to stworzyłem 😆 -
Musiałem odciąć jedną gałązkę 🥲 Ale generalnie ponzdieciach wydaje mi się że nie będzie tragedii nawet z za wcześnie trochę ściętej -
Mam To takie na szybko z najwyższego topa co jest blisko lampy trochę. Teraz z pru miejsc z każdej rośliny 1 Ostatnie zdjęcie znowu szczyt. 2 3 4 Co myślicie o 1? Jest 45-48 dzień Sherbet Queen 8-9 tyg To te dwie Z lewej Royal Runtz 10-12tyg Z prawej
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts