- 
	Wpisy na blogu
- 

Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments

- 
	Nowe tematy
- 
	Nowe posty- 

Przez KushSensei · Opublikowano Dodaj pod filmami w opisie wiecej szczegółów np box marka lampa itd itd, myślę że wiecej "technicznych" co sie boją wszystkich stron przyciągnie.
- 

Przez Rysiu · Opublikowano Ja miałem odrosty drutami pomocowane do doniczki i utrzymywałem odrosty na jednej wysokości. Jak któryś za bardzo w górę szedł to drutem go ściągałem w dół. I leda dosyć blisko trzymałem.
- 

Przez kolober · Opublikowano Krzaczki już po treningu i dla ciekawych rezultatów niżej wstawiam Link a później wstawię fotki bo już sobie leżę i nie chcę mi się wstawać😅😉 ale mogę powiedzieć że przeszły lollipoping 👍 https://youtu.be/TeeHUo9C6lQ?si=SDWc0nOStahZkWmA
- 

Przez KushSensei · Opublikowano Wymiana lampy teraz nic nie pomoże pozatym po co inwestowac jak chce zainwestowac w wiekszy namiot by nie kisic ich tak ciasno 😛 I już mówiłem że next bedzie nowe.
- 

Przez kolober · Opublikowano Skoro tak ci wychodzi to nie mam nic więcej do dodania w twoim temacie bo to i tak bez sensu 😅 i powodzonka 😅😉

- 

- 
Gallery Statistics- 
				Images65 tys.
- 
					Comments1.3 tys.
- 
					Albums1.9 tys.

- 

Recommended Posts