CiekaweCiastko Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam, Zaczynam zabawę w tym temacie i potrzebuje porady. Mianowicie chodzi mi o: 1.Wymiary Growbox-a aby pomieścił 3 sadzonki 2. Sprzęt jaki będzie mi przydatny: lampy, ziemia, czas naświetlania itp Obudowę mam zamiar sam zbudować (kupuje mylar jak będę znał wielkość skrzynki oraz rurki pcv jako stelaż - obite jakąś cienką sklejką drewnianą) , chcę ograniczyć do minimum koszty. Ale też chce podejść do tematu jak najbardziej poważnie Zaznaczam, że mowa jest o trzech małych ziarenkach Neville Haze Auto indoor. Również proszę o konstruktywne uwagi i zalecenia doświadczonych kolegów.
MrSmokeWeed Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Siema ! Doświadczonym kolegom pewnie się nie chce odpisywać ,więc ja Ci to napiszę - gdybyś poważnie podszedł do tematu to byś troche poczytał i już byś to wszystko wiedział. Wystarczyło trochę przeszukać i poczytać forum a nie zakładać kolejny temat. Mamy Ci wszystko napisać krok po kroku ? wysłać linki co masz kupić itd ? wtf ?
PanikaGoryla Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kolego ogladaj grow logi i duzo czytaj ja zanim zaczalem sie bawic przejzalem wszystkie growlogi poczawszy od 2008 roku jezeli podamy ci wszystko na tacy to jaki to bedzie mialo sens skoro i tak potem nieogarniesz uprawy? Lepiej samemu przejzec forum szukac odpowiedzi na nurtujace cie pytania a dopiero potem zadawac pytania w razie watpliwosci Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
PanikaGoryla Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 1 wymiary ok 2 250 ok 3 wystarczy ze mylar dasz bez welny 4 lepiej do oddzielnych na af polecam 7l 5wyciag ma byc u gory boksa u dolu wloty pasywne Bedziesz mial problem z temperatura chyba ze bedzie zaciagalo powietrze z innego pomieszczenia Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts