Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Neville Haze Auto - 3 ziarna - Jak wielki Growbox etc. ?

Recommended Posts

Opublikowano

Witam,

Zaczynam zabawę w tym temacie i potrzebuje porady. Mianowicie chodzi mi o:

1.Wymiary Growbox-a aby pomieścił 3 sadzonki

2. Sprzęt jaki będzie mi przydatny: lampy, ziemia, czas naświetlania itp

Obudowę mam zamiar sam zbudować (kupuje mylar jak będę znał wielkość skrzynki oraz rurki pcv jako stelaż - obite jakąś cienką sklejką drewnianą) , chcę ograniczyć do minimum koszty.

Ale też chce podejść do tematu jak najbardziej poważnie ;)

Zaznaczam, że mowa jest o trzech małych ziarenkach Neville Haze Auto indoor.

Również proszę o konstruktywne uwagi i zalecenia doświadczonych kolegów.

Opublikowano

Siema !

Doświadczonym kolegom pewnie się nie chce odpisywać ,więc ja Ci to napiszę - gdybyś poważnie podszedł do tematu to byś troche poczytał i już byś to wszystko wiedział.

Wystarczyło trochę przeszukać i poczytać forum a nie zakładać kolejny temat. Mamy Ci wszystko napisać krok po kroku ? wysłać linki co masz kupić itd ? wtf ?

Opublikowano

Kolego ogladaj grow logi i duzo czytaj ja zanim zaczalem sie bawic przejzalem wszystkie growlogi poczawszy od 2008 roku ;) jezeli podamy ci wszystko na tacy to jaki to bedzie mialo sens skoro i tak potem nieogarniesz uprawy? Lepiej samemu przejzec forum szukac odpowiedzi na nurtujace cie pytania a dopiero potem zadawac pytania w razie watpliwosci ;)

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

1 wymiary ok

2 250 ok

3 wystarczy ze mylar dasz bez welny

4 lepiej do oddzielnych na af polecam 7l

5wyciag ma byc u gory boksa u dolu wloty pasywne

Bedziesz mial problem z temperatura chyba ze bedzie zaciagalo powietrze z innego pomieszczenia

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+