-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez majkiel91 · Opublikowano
odstaw zioło i tytoń najlepiej też - z twoimi dolegliwościami typu nadciśnienie powinieneś. Wszystko co w nadmiarze szkodzi - i nikt mi nie powie że palenie zioła codziennie jest w porządku. Jak na moje od nadmiaru palenia psychika ci siada - może jakaś wizyta czy terapia u psychiatry by ci pomogła. I odstaw palenie na dłuższy czas, zrób sobie detoks. Raz na jakiś czas mozna zapalić, ale nie codziennie -
Przez KrzokiAlfreda · Opublikowano
Siema.Przychodzę do Was z problemem,może ktoś przechodził coś podobnego i/lub będzie w stanie mi jakoś doradzić. Palę codziennie od ponad 10 lat,z tytoniem.Przechodziłem etapy wiader,bong teraz palę tylko jointy. Paliłem od rana do wieczora 2-3 sztuki dziennie. Ostatnio przez kilka dni miałem ból zęba plus problemy z żyłami w nogach,mega ból od rana do wieczora tabletki.Za którymś razem,zapaliłem dość porządnego jointa ( inie mówię, że tamtym razem źle się poczułem od zapalenia ) i po jakimś pół godziny zacząłem odczuwać dość niepokojące objawy,zrobiłem się siny na twarzy,miałem duszności drgawki,było mi słabo,leżałem fioletowy trząsłem się i nie mogłem wydusić słowa,Kobieta zadzwoniła po pogotowie które z podejrzeniem różnych sercowych sytuacji zabrało mnie do szpitala. Tam miałem robione badania krwi na chyba wszystkie możliwe parametry, EKG, prześwietlenie płuc , wszystko było w najlepszym porządku. Jedyne co było problemem to bardzo wysokie ciśnienie, ciśnienie miałem zawsze wysokie lecz tym razem było to bardzo wysoko. Przez 24 godziny nadano mi ciśnienie stale i zostały mi przepisane tabletki na nadciśnienie. Wróciłem do domu, od tego czasu nie potrafię zapalić jointa. Po joincie od razu czuję jakby objawy wracały,chociaż zdaje sobie sprawę,że już w czasie kręcenia głowa mówi mi, że bedize coś nie tak . Palę teraz po trzy Buchy z jointa na kilka godzin bo paląc normalnie Łapie paranoje. Miałem w międzyczasie operację żył w nodze, pytałem lekarza czy takie objawy mogą się brać z palenia. Zaprzeczył . Jednak ja od razu po zapaleniu kilku buchow czuję od razu szybkie bicie serca pocę się , czerwienieje i wpadam wręcz w panikę że sutuacja się powtarza . Dodam, że palę wiele lat i nigdy wcześniej nie poczulem się źle po ziole.Dodam też,że ostatnia sytuacja z pogotowiem mocno usiadła mi w głowie,nie czułem nigdy takiej bezsilności a z natury jestem raczej silny. Co uważacie na ten temat ? Może ktoś przerabiał coś podobnego ? Myślicie , że faktycznie mogę mieć jakiś problem i zioło zaczęło nagle tak na mnie działać czy to moja psychika wkręca mi chore akcje ? Jak z tym walczyć ? -
Przez Komora · Opublikowano
Myślałem że chorują po przeprowadzce a jednak jet to wina ph metra. Ale na szczęście znalazłem przyczynę i udało się uratować. A więc jedziemy dalej. Co do dziewczyn to zdjąłem z nich scroga i przeszedłem na drugą flaszkę hesi oraz trochę je przemeblowałem. Każde następne będą tylko lepsze. Po latach przerwy wybrałem sobie dość trudne krzaki -
Przez Toksyna · Opublikowano
To zależy jakie zioło lubisz. Poczytaj trochę opisów odmian i coś znajdziesz napewno dla siebie. Jak coś znajdziesz to pochwal się to powiem ci z grubsza czy na pierwszy raz się nada. Zakupy możesz zrobić w sklepie www.thc-thc.com szybka wysyłka i bezpieczne zakupy😎 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Się Pan nie zatrzymuje. Jedna ledwo skończona i następna juz rozpoczęta 🙂 CIekawe odmiany. Różnorodne. Ciekawe jak te dutch passion wyjdą. I ten crazy orange.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts