Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Konfiguracja boxa - Ocena i korekty

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Tematem sie zainteresowałem niedawno i zacząłem pogłebiać swoją wiedzę w tym kierunku. Nie oczekuje od was żeby wszystko podstawiać pod nos dlatego sam, na podstawie swojej wiedzy skompletowałem zestaw do uprawy :)

Planuje 6-8 plantów.

Box znajdowac sie bedzie w pokoju (20 stopni) w którym mieszkam więc zależy mi na braku zapachu i hałasu. (prośba o weryfikacje czy wybralem dobry wentylator + filtr)

Oto całe zestawienie. Proszę o ocenę :). Mam nadzieję że prawidłowo odrobiłem lekcje i zestaw jest spójny i kompletny. Jeżeli czegoś brakuje lub ewentualnie są lepsze opcje to liczę na wasze uwagi. Jestem bardzo szczegółowy więc chcę mieć wszystkie duperele dopięte na ostatni guzik. Cena za ten zestaw 1600zl :)

1.  Growbox hydro shoot HS80 80x80x160cm CZEMU DWIE DZIURY? PRZY TYM ZESTAWIE BEDE WYKORZYSTYWAŁ OBIE? CO GDZIE WSADZIC :)?

2. Zestaw oswietleniowy 400w phytolite dual cool tube NIE POTREZEBA WIECEJ KABLI DO PODŁĄCZENIA?

3.  Zawieszki do lamp lighthanger udzwig 5kg

4.  Wentylator kanalowy DV PP silent light fi 125mm-365m3/h

5. FFFiltr weglowy economy FI 125mm h250mm 240-360m3/h

6. Przewod wentylacyjny alu pcv 127 2 METRY STARCZĄ?

7. Programator czasowy cyfrowy lexton

8. TTTermo higro stacja pogody prohygro medium

9.  Biobizz all mix 100 organiczna ziemia kwiatowa 50l

10.  Biotabs zestaw startowy BĘDĘ POTRZEBOWAŁ JESZCZE JAKIEGOŚ NAWOZU?

11. Nawilzacz powietrza turbo TV50 do 32m2 38w 230v

12. plus donice 11L

Pozdro, z fartem :)

Opublikowano

1.ja wentyl dalem na sufit i jest git.

2. nie wiem

3.ok

4 i 5. filtr z wentylem ok ale bedziesz cos musial pomyslec nad halasem bo napewno zrobi to szumu troche

6. wez z zapasem kiedys Ci sie napewno przyda

7.ok

8. w tej cenie kupilem 2 stacje pogody po 19.99 za sztuke na allegro, nie odstaja w niczym od tych drozszych

9.do biotabsow polecem light mixa

10. nie zestaw wystarcza na cala uprawe

11. tak samo jak ze stacja pogody, w tej cenie na allegro kupilem 3.5l solidny za 100zl takze zastanow sie czy chcesz kase nabijac growshopom

12. nie zapomnij o wiatrakaku mieszajacym

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+